2777
2789
عنوان

دوران گند نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 74 پست
خداروشکر کن ازش لذت ببر زندگیت همین روزاست من دلم میخواد ازدواج کنم که فقط دوران نامزدیشو تجربه کنم ...

تا نیای داخلش به خدد نمیفهمی سه چهار ماه یا حداکثر پنج ماه اولش خوب و شیرینه که برای من کم و بیش نبود طولانی شدنش اصلا خوب نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر از این دوران حسابی لذت ببر که وقتی بری زیر یه سقف خیلیییی چیزا عوض میشه 

من دو سال عقد بودم دوست داشتم زودتر عروسی کنیم خیلی عالی بود همه چی همش سفر همش بیرون و عشق و حال

الان دوسال هست عروسی کردم خیلیییی چیزا فرق کرده

حتی حس و حالمون

دوست دارم دوباره برگردم به اون دوران که مدام عجله عروسی داشتیم

تامجردی فقططططط دختر باباتی 

تا نامزد میکنی 

هزااااااااار تا ایا بالاسر پیدا میکنی 

ای خدا

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 

من نامزدم

بنظرم اصلا بد نیست

اما حس گنگ مجرد و شوهر داری یکم عجیبه

البته شوهر ک نیست چون نامزدیم عقد کرده نیستیم

شما هم نامزدی یا عقدی؟

چندماهه؟

من الان ۹ماهه فک کنم

یادم تورو فراموش..
تا نیای داخلش به خدد نمیفهمی سه چهار ماه یا حداکثر پنج ماه اولش خوب و شیرینه که برای من کم و بیش نبو ...

اره نامزدی طولانی بشه دیگع از شیرینیش  کم میشه واعصاب خورد کن میشه بعدم کم کم حرمت بین  دوتا خونواده ودختر و پسر از بین میره بس ک بحث میکنن 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
من ک عقدم عالیه اصلا نمیفهمم چرا اینجا خیلیا میگن بده 🤦‍♀️😐 اینجا از همه دوره ها ناراضین 

من از دوره مجردیم راضی بودم دوره نامزدیمم دو هفته اولش راضی بودم ولی افتاد مشکل ها😑😑😅😅 به نظر من واسه کسی قشنگه که هی این ور اونور دعوتن و هر مناسبت جشن دارن با دل خوش یه خاهر شوهر افریطه ندارن موش بدوونه و دخالت کنه من موهام سفید شد تو نامزدیم