2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم استفاده کرد راضی بود ولی خودم میترسم اینجا بعضیا گفتن کپسول ویتامین دی رو بزنیم زیر چشم سیاه ...

آره راس میگی هر کی یه چیز به پوستش میفته

درختی که ریشه های قوی داره به طوفان میخنده

من ک زدم همش صورتم جوش میزد دیگه نزدم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
من ک زدم همش صورتم جوش میزد دیگه نزدم

بخدا منم هر چی میزنم خوب نمیشه زالوم انداختم خوب نشد رفتم سونوگرافی هم کبدم سالم بود کیستم نداشتم نمیدونم چرا خوب نمیشه

بخدا منم هر چی میزنم خوب نمیشه زالوم انداختم خوب نشد رفتم سونوگرافی هم کبدم سالم بود کیستم نداشتم نم ...

قرص داکسی سایکلین بخور جوشاتو میبره .این پماده الکیه من ک یه ماه زدم همش جوش میزدم تغیری هم احساس نکردم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
خواهرم استفاده کرد راضی بود ولی خودم میترسم اینجا بعضیا گفتن کپسول ویتامین دی رو بزنیم زیر چشم سیاه ...

من شنیدم واس کبودی زیر چشم آب سیب زمینی خوبه البته خودم تجربه نکردم

قرص داکسی سایکلین بخور جوشاتو میبره .این پماده الکیه من ک یه ماه زدم همش جوش میزدم تغیری هم احساس نک ...

داکسی سایکلینم خوردم ولی مرتب نخوردم