2777
2789
داکسی سایکلینم خوردم ولی مرتب نخوردم

ادامش بده همش مال عفونته...اگه عفونت زنانه داری ک دیگه بیشتر جوش میزنی من ک عفونت زنانمو با دارو رفع کردم‌ دیگه جوش نزدم خیلییی کم میزنم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
ادامش بده همش مال عفونته...اگه عفونت زنانه داری ک دیگه بیشتر جوش میزنی من ک عفونت زنانمو با دارو رفع ...

اوکی پس اینو ادامه میدم

درختی که ریشه های قوی داره به طوفان میخنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامش بده همش مال عفونته...اگه عفونت زنانه داری ک دیگه بیشتر جوش میزنی من ک عفونت زنانمو با دارو رفع ...

وای منم همش جوش دارم و دایم عفونت دارم هی دکتر میریم دارو مصرف میکنم باز بعد یه چند روز باز عفونت میگیرم شما چیکار کردید خوب شدید ؟

اوکی پس اینو ادامه میدم

عزیزم من خیلی خوردم تا وقتی میخوری خوبه اما اگه دیگه نخوری باز جوش میزنی یعنی درمان قطعی نیست بهتره نخوری کلا ضرر داره من دیگه نمیخورم ولی وقتی جوشای زیاد بزنم یکی دو روز میخورم خوب میشم یا یه مراسمی یا بخوا برم جایی چند روز قبلش میخورم و یه اسپر ژنوبایوتیک مال آکنه خریدم شبا به جوشام میزنم اینو دکتر برام پارسال گرفت دیگه من همیشه ازش میخرم 

وای منم همش جوش دارم و دایم عفونت دارم هی دکتر میریم دارو مصرف میکنم باز بعد یه چند روز باز عفونت می ...

قرص تینیدازول قوی هست دو بسته خوردم خوب شدم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا