2777
2789

آیا کسی تا حالا استفاده کرده از کدومشون جواب گرفتین؟؟

من این ماه قراره متفورمین،کلومیفن،ویتاگنوس،بروموکریپتین و دفاستون بخورم

لطفا بگین با استفاده از کدوم باردار شدین؟؟

مررررسی

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
مشکلت چیه

تنبلی تخمدان

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلومیفن باعث شد من‌کیست دربیارم 

دوفاستون میخوردم تو شش ماه اقدام

اما خودم حس میکنم خود درمانی خوب بود

مثل کمپرس گرم روی تخمدان گرمیجات پیاز درمانی 

بعد شش ماه اقدام جواب گرفتم البته فولیک اسید و ویتامین دی میخوردم

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.
کلومیفن باعث شد من‌کیست دربیارم  دوفاستون میخوردم تو شش ماه اقدام اما خودم حس میکنم خود درمان ...

پیازدرمانی چجوریه؟؟

بارداری اولم با لتروزل والان چند ماه کلومیفون و متفورمین امپول هاش سی جی مصرف میکنم ولی اتفاقی نیفتا ...

من خودمم همینجور مثل شما شدم ولی خب بارداری اولم بچه سقط شد و دیگه باردار نشدم

من متفورمین خوردم البته مشکلی نداشتم دکتر تجویز کرد و ماه دوم باردار شدم 

خداروشکر عزیزم ان شاالله سالم باشه نینیت

خداروشکر عزیزم ان شاالله سالم باشه نینیت

ازمایش هورمونم دادی؟؟؟ من پرولاکتینمم یکم بالا بود که مانع بارداری میشه واسه اونم دارو خوردم 

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
پیازدرمانی چجوریه؟؟

تو نت بزن‌میاره دقیق یادم‌نیس اما دوسال پیش واسه تقویت تخمدان امتحان‌کردم من همه این راه هارو همزمان امتحان‌میکردم 

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.

منم بارداری اولم تنبلی تخمدان داشتم بعداز۳ماه مصرف دارو باردارشدم

قرصامم تاجایی که یادم میاد متفورمین و کلومفین و پروژسترون و امپول hcgبود الان یه پسر۴ساله دارم و میخام واسه دومی اقدام کنم و بازم تنبلی تخمدان دارم😐

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
پیازدرمانی چجوریه؟؟

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
ازمایش هورمونم دادی؟؟؟ من پرولاکتینمم یکم بالا بود که مانع بارداری میشه واسه اونم دارو خوردم 

آره دادم گفت مشکلی نیست ولی یه دارو داده واژینال

منم بارداری اولم تنبلی تخمدان داشتم بعداز۳ماه مصرف دارو باردارشدم قرصامم تاجایی که یادم میاد متفورم ...

دعا کن منم باردار شم😔😭