2777
2789
عنوان

مامانم ۱۰ روزه بیرون روی داره کمک

57 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها مامانم بیشتر از ۱۰ روزه اسهال داره سه بار دکتر رفته خوب نمیشه چرا خیلی ناراحتم براش کته ماست و دوغ و سنجد خورده تاثیر نداره دکتر اخرش گفته فقط قرص لوپرامید امروز خورده ۴ بار اسهال رفته

لطفا شما هم کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکار که مطمئنم جواب میده

خوب گوش کن

اول خاکشیر تمیز و شسته شده رو بردار

بعد ی ماهی تابه بدون روغن بذار رو شعله گاز و خاکشیر رو تفت بده خوب که تفت خورد بریز تو ابجوش و بده بخورن

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
اخه خاک شیر که ملینه 

اگه تفت بخوره نه

فرق میکنه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم