2777
2789

سلام من یکساله نامزدم یک ازدواج سنتی با پسر عموم بخاطر اصرار بابام 

از موقع که عقد کردم میدیم مادر شوهرم یا خانواده شوهرم تیک مینداختن جوابشونو میدادم ولی متاسفانه بدلیل که کسی پشتم نمیموند با وجود اینک مادرشوهرم جلو پدر مادرم بهم توهین میکرد پدرم جوابشو نمیداد من مامانم ی چی میگفتیم میزد تو دهنمون هرچند الان خودشم میدونه اشتباه کرده ولی الان چ فایده..سر ی اتفاق ب جسم خودم صدمه زدم دوماه مریض بودم زات الریه گرفتم  ی درس مهم گرفتم ازون موقع خودمو زدم ب بیخیالی دانشجوهستم خودمو اواره درس دانشگاه کردم ولی الان متاسفانه چون جوابشونو نمیدم اومدن ب وضوح رو سرم نشستن خودشون دعوا کنن میندازن گردنه من قبلنا شوهرم طرفمو بگیره الان مادرش یادش میده میاد از من ایراد میگیره خیلی کم همو میبینیم وقتیم میاد با حرفاش دلمو میشکنه چند بارم دعوا کردنی حرف جدایی میشع میرینه تو شلوارش نمیدونم چیکار کنم شما بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت میرینه تو شلوارش؟؟؟؟؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بعد عروسی حتما مستقل زندگی کنین! 

نری زیره سایه مادر شوهر که جوون مرگت میکنه دور ازجون! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

نمی ارزه به یه عمر اعصاب خردی.. 

زندگی و آینده ت از هرچیزی مهمتره. یا حتما ببرش مشاور 

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾

اگ میبینی مشکلت حاد و نمیتونی زندگیتو سروسامون بدی،تاازدواج نکردی جداشو،ولی اگ میبینی میتونی درستشون کن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
تا ازدواج نکردی ازش جدا شو

طلاق بگیرم کجا برم خونه بابام محله ای ک ما توشیم همه عموها عمه ها .. مهم تر بابام  مستقلم نیستم درامد جایی کار کنم ..زندگیمو میکنن جهنم 

البته هنوز بجایی نرسیدم بفکر طلاق باشم شوهرم ادم بدی نیست شاید از خیلیا سر تر باش ولی لج باز سرد از شانس اون منم مغرور لج باز  بخاطر خانواده اون و بابام با اونم بد میشم 

از قدیم گفتند دختر فامیل علف در خونه است یعنی برای دختر فامیل ارزش قائل نیستند ...البته ازدواج با فامیل خوب ،مشکلی نداره اما یه چنین کسایی نه...با یکی که به راهنماییهاش اعتماد داری یا یه مشاور خوب مشورت کن..اما اینجوری که شما گفتید این ازدواج آخرش دردسره

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
بعد عروسی حتما مستقل زندگی کنین!  نری زیره سایه مادر شوهر که جوون مرگت میکنه دور ازجون!

متاسفانع قرار برم همون جا اما منم ازوناش نیستم بشینم غر های اونو بشنوم کسی بخواد منو بکشه تو اون شرایط کسی نمیتونه نگهم داره در حد مرگ