2777
2789
عنوان

سلام بچها کسی هست بچها یکسری سوالایه متاهلی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 19 پست
از قدیم گفتند دختر فامیل علف در خونه است یعنی برای دختر فامیل ارزش قائل نیستند ...البته ازدواج با فا ...

نگو نگو میخوام کار کنم دوجا رفتم یبار با شوهرم ی شرکت اکثرشون مرد بودن طرف خوشش اومده بود ازکارم ولی شماره شوهرمو گرفت زنگ زده باشه هم بهم نمیگ دوروز پیشم رفتم ی با دوستم شرکت بعدم به شوهرم گفتم محلش اداماش خوب نیستن کلا نرو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه چرا همه سریع میگن طلاق  عزیزم کلا اخلاق شوهرت چطوره!؟  مشاوره رفتین!؟

نه برم از همون اول میپرس طرف میگ چطور ازدواج کردی میگم بخواست بابام بد میگ مگ طناب بازی میخواست بزنه خودتو ننتو هخخخ دروغ بگم ن ..ابرو پدر مادرم ابرو خودمه 

زندگی اینجوری خیلی سخت ورواعصابه برومشاوره همراه باهمسرت اگه درست شدرابطتون چی بهترامااگه نشدجدابشوفایده نداره توی زندگی زناشویی شمادوتابایدیه تیم باشین درکنارهم دربرعلیه هم