2777
2789
عنوان

کسی بچش انگشت شست مکیده؟؟؟؟؟؟

1610 بازدید | 23 پست

تقریبا از دو ماهگی یادگرفت انگشت بمکه من هرکاری کردم مامانم و مادرشوهرم گفتن ولش کن خودش ترک میکنه یواش یواش ولی الان یک سالشه ترک ک نکرد هیچی تازگیا دیگه هیچی نمیخوره فقط انگشتشو میمکه یا با دادو بیداد من و اخم و تخم باباش ی کم غذا میخوره اگه کسی ترک داده بچه شو میشه روششو ب منم بگید؟؟؟😔😔

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر بنده تا ۳ سالگی می خورده بعد از سرش افتاده

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

لاک تلخ بزن به ناخن شصتش اگه بخوره هم اصلا ضرر نداره

ممکن هم هست از نظر. روحی یه چیزی اذیتش میکنه که با مکیدن شصت آرامش پیدا میکنه از شیر که نگرفتیش

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

دختر منم اینطوری بود

هرکاری کردم نشد

تا چهارسالگی که یه کتاب داستان در این مورد براش خریدم و هرروز میخوندم و مضرات انگشت مکیدنو میگفتم براش باباش هم اگه میدید تو دهنشه تذکر میداد تا کم کم ترکش کرد

شبا دستاشو میکرد زیر بالش میگفت مامان بخدا من نمیخوام دستمو بذارم دهنم خودش هی میاد طرفم منم میزارمشون زیر بالش که نیاد طرف دهنم  

یه وقت لاک ندی به خوردش ها هم زبونشو میسوزونه تاول میزنه و هم مواد شیمیایی خطرناکی داره فکر کن میگن لاک کلا از طریق ناخن جذب میشه و کلی ضرر داره نه دیگه به انگشت بچه بزنی بکنه تو دهنش

آره دختر منم اینجوری بود؛ باید وقت گذاشت. من به دکتر گفتم لاک تلخ بزنم گفت نزن به هر حال شیمیاییه آلوءه ورا بزن زدم فایده نداشت دوبارهادامه میداد. منم لاک تلخ زدم یکم اولش نخورد ولی دوباره ادامه دادیه مدت نزدم یادش بره دوباره سروع کردم لاک تلخ به انگستش زدن البته تو خواب که خودش متوجه نشه تلخ بود یکم میکرد دهنش تا یکی دو هفته بعد کم کم از سرش افتاد تو خوابم ممکنه حواسش نباشه به تلخیش خودت از دهنش در بیار انگشتشو البته ممکنه فقط به شستش بزنی بره سراغ بقیه انگشتها یه دفعه ای به همش بزن.

دستکش پوشیدم قبل از لاک تلخ ولی با دستکش هم دستشو میکرد دهانش؛ چسب میزدم .بعد از کلی روش که فایده نداشت رفتم سراغ لاک تلخ اینم اگه جواب دادد اولش که چه بهتر اگه نه یه فاصله میندازی مثل وقتی که میگن بچه رو از پوشک بخوای بگیری یه فاصله بندازین کارش نداشته باشین بعد دوباره شروع کنین اینم همینجور جواب نگرفتی یه فاصله بعدا دوباره شروع کنی.

موفق باشی.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚