2777
2789
عنوان

کسی بچش انگشت شست مکیده؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 23 پست
یه وقت لاک ندی به خوردش ها هم زبونشو میسوزونه تاول میزنه و هم مواد شیمیایی خطرناکی داره فکر کن میگن ...

نمیزنم مامانم نمیذاره گفتن بذار بزرگتر شه ک حرفاتو بفهمه اونموقع ترکش بده ولی آخه الان اذیتم میکنه هیچی نمیخوره وزنم نمیگیره

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍
دختر منم اینطوری بود هرکاری کردم نشد تا چهارسالگی که یه کتاب داستان در این مورد براش خریدم و هرروز ...

عزیزم چ دختر خوبی داری کاش پسر منم ترک کنه 

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاک تلخ بزن به ناخن شصتش اگه بخوره هم اصلا ضرر نداره ممکن هم هست از نظر. روحی یه چیزی اذیتش میکنه ک ...

رفلاکس داشت نمیتونست شیر بخوره بجاش انگشتش رو میخورد ن هنوز از شیر نگرفتمش زوده بیستم تولد یکسالگیشه

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍
نمیزنم مامانم نمیذاره گفتن بذار بزرگتر شه ک حرفاتو بفهمه اونموقع ترکش بده ولی آخه الان اذیتم میکنه ه ...

این کاری که گفتمو انجام بده من برحسب تجربه دارم میگم بهت اسم اون ماده فکر کنم صبر زرد باشه که ضرری برا بچه نداره و توم هر کاری میکنی به مامانتو کس دیگه هم نگو عزیز من

آره دختر منم اینجوری بود؛ باید وقت گذاشت. من به دکتر گفتم لاک تلخ بزنم گفت نزن به هر حال شیمیاییه آل ...

گرفتم لاک تلخ مامانم انداخت کیفش برد گفت حق نداری بچه رو اذیت میکنی با این چیزا مشکلم اینه خیلی بانمک میخوره همه ذوق میکنن ب انگشت خوردنش همش میگن چکارش داری

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍
این کاری که گفتمو انجام بده من برحسب تجربه دارم میگم بهت اسم اون ماده فکر کنم صبر زرد باشه که ضرری ب ...

حتما از عطاری تهیه میکنم خدا کنه اثر داشته باشه

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍
انشالله که اثر داره این روش خیلی معروفیه یه جور برن سر انگشتش که متوجه نشه 

ممنون عزیزم ک راهنمایی کردی حتما امتحان میکنم

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍
نههههه لاک ماده شیمیایی دختر خوب چی میگی

عزیزم لاک معمولی نمیگم لاک تلخ محصول شرکت هیدرودرم هست از عصاره سیر و اکالیپتوس مخصوص بچه هایی که ناخن میجون هست هم ناخن رو محکم میکنه هم اگه بخوره ضرر نداره.

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............