2777
2789

سلام کسی هست که به خاطر بچه دار نشدن میخواد طلاق بگیره یا گرفته

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

توروخدا از اینجور تاپیکا نزنید منم تازه ازدواج کردم بچه دار نمیشم اینجور چیزارو میبینم بدجور افسردگی میگیرم،مگه بخاطر بچه زن و مرد باهم ازدواج میکنن اخه ینی چی این حرفا؟مشکل از شماست یا همسرتون؟

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان پزشکی پیشرفت کرده۹۹درصد بچه دار میشن

آره خیلی پیشرفت کرده،با اسپرم و تخمک و رحم یکی دیگه،اون بچه حلال زاده اس واقعا؟چه پیشرفتی آخه،همه بچه ها مث بچه سرراهی بدنیا دارن میان

من که 8بار انتقال منفی داشتم دیگه خسته شدم میخواییم طلاق بگیریم

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
الان پزشکی پیشرفت کرده۹۹درصد بچه دار میشن

نه عزیزم اسمش اینه ولی در عمل ۵۰درصد هم نیست به خدا ما توی خانواده پنج شش مورد داریم متاسفانه که به هر دری زدن نشد از مامای خونگی و طب سنتی بگیر تا دعاو جادو جنبل و دکترای معروف و پیش رفته از مرکز رویان تهران و یزد که بالاتر نداریم داریم اونجام رفتن نشد که نشد حتی شیراز و مشهد نمیدونم بخدا لابد قسمتشون نیست

این نیز بگذرد  
آره خیلی پیشرفت کرده،با اسپرم و تخمک و رحم یکی دیگه،اون بچه حلال زاده اس واقعا؟چه پیشرفتی آخه،همه بچ ...

منم باهات موافقم

واقعأ کسی هست که به خاطر بچه طلاق گرفته باشه

به عقلت رجوع کن قبل تقلید،فلج مغزی نیستیم که خودمون ،چشم بسته دنبال حرف راه بیافتیم

پس چیکار کنن جدا بشن یه زنی بگیرن که واسشون بچه بیاره؟

عقل شما چی تجویز میکنه واسشون؟

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

این نسل بزرگ میشن،با این ژنتیکای مشکوک با هم ازدواج میکنن،عقب مونده مملکت و برمیداره،به عواقبش فکر کردن،دلیل نمیشه،واسه لذت بچه دارشدن این نسل،دونسل بعد زامبی بشن که

مشکل از همسرت هست؟؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!