2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه دار نشدن میخوان طلاق بگیرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 49 پست

اگه هزینه داری برو خارج دختر عموی من از همسر اولش طلاق گرفت یعنی همسرش طلاقش داد دوباره ازدواج کرد با یه مرد بچه دار رفتن ترکیه الان سه ماهه بارداره من تاحالا ازش نپرسیدم که چه درمانی کرد و چقدر هزینه کرد ولی جواب گرفته

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
وقتی نمیشه،بی بچه سر کنن،از شیرخوارگاه بیارن،واسه وی با تخمک یکی دیگه بارور میشن،یا اسپرم یکی دیگه،چ ...

موافقم ولی بهزیستی ۳ سال یا بیشتر طول میکشه و لقاح مصنوعی ۹ ماه

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا فک میکنی طلاق بگیری برات ریختن؟؟؟؟میدونی جی میشه بزا من بگم طلاق میگیری میری خونه پدریت چن س ...

خدارو شکر شوهرم اینقد داره که اگه بخوام طلاق بگیرم میده تو آسایش زندگی میکنم خونه بابامم نمیرم خونه بهم میده

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
8بار بیمارستان الزهرای تبریز آی وی اف کردم با هیستروسکوپی تشخیص دادن رحمم کوچیکه

عزیزم قبل اینکه هر تصمیم دیگه ای بگیری من خواهرانه ازت خواهش میکنم یه بارم پیش دکتر رضا نصر تو تهران بیایی

و ببینی با چشم خودت چقدر مریض میاد روزی و چقدر جواب گرفتن حتی بعد ۱۲،۱۳ بار منفی

به شدت تشخیصشون خوبه و نمیدونی چقدر حرفه ایه

یبارم بیا پیش این ضرر نمیکنی

عزیزم قبل اینکه هر تصمیم دیگه ای بگیری من خواهرانه ازت خواهش میکنم یه بارم پیش دکتر رضا نصر تو تهران ...

باشه گلم 

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
اسی شوهرت راضیه طلاق بگیرین؟؟؟

نه راصی نیست

نه راصی نیست

توروخدا بشین زندگیتو بکن به خودت ظلم نکن

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒
وقتی نمیشه،بی بچه سر کنن،از شیرخوارگاه بیارن،واسه وی با تخمک یکی دیگه بارور میشن،یا اسپرم یکی دیگه،چ ...

بهتره وقتی در موردی اطلاعات نداریم دهنمونو ببندیم لازم نیست همه جا شعورمونو نشون بدیم 

آره خیلی پیشرفت کرده،با اسپرم و تخمک و رحم یکی دیگه،اون بچه حلال زاده اس واقعا؟چه پیشرفتی آخه،همه بچ ...

حلال زاده و حرام زاده بودن رو شما نمی تونی قضاوت کنی 

حرام زاده اونیه که قضاوت می کنه و دل می شکنه وگرنه هیچکس دخالتی در نطفه خودش نداشته که بعدا بخواد مسئولیتی در قبالش داشته باشه

خدارو شکر شوهرم اینقد داره که اگه بخوام طلاق بگیرم میده تو آسایش زندگی میکنم خونه بابامم نمیرم خونه ...

بمون باهاش بسازین باهم تنهایی سخته 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
آره خیلی پیشرفت کرده،با اسپرم و تخمک و رحم یکی دیگه،اون بچه حلال زاده اس واقعا؟چه پیشرفتی آخه،همه بچ ...

يه روزي يه جايي اين حرفت برميگرده به خودت يا عزيزانت

كارما وجود داره

و دنيا دار مكافاته

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

طلاق بگیر ادمی که دو به شک هستش واس زندگیش طلاق بگیره بهتره حتی واسه بچه نه به هر دلیل دیگه اگر دوستش داری تا پای جون واستا نداشتی و شک داری برو اونم حق داره یا واقعی بهش بگو دوست ندارم تو فکر جدایی هم هستم