آره خیلی پیشرفت کرده،با اسپرم و تخمک و رحم یکی دیگه،اون بچه حلال زاده اس واقعا؟چه پیشرفتی آخه،همه بچ ...
خیلی مغزت کوچیکه
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دوست گرامی .درسته که وجود بچه در زندگی مهمه .اما دلیل بر جدایی و طلاق نمیشه . وقتی دونفر قصد دارند برن زیر یک سقف و زندگی کنند پای بچه ای در میان نیست و اون دونفر هستند .. ما اصلا به این موضوع توجه نمیکنیم . که وجود این فرد در کنارمون باعث ایجاد خاواده شده. اما الان علم درمان ناباروری اینقدر پیشرفت کرده و میکنه که دیگه ناباروری تقریبا صفر شده .دلیل نمیشه که ادم زندگیشو به خاطر نبود فرزند ( که دست یافتنی هم هست ) از هم بپاشونه
پس چیکار کنن جدا بشن یه زنی بگیرن که واسشون بچه بیاره؟ عقل شما چی تجویز میکنه واسشون؟
وقتی نمیشه،بی بچه سر کنن،از شیرخوارگاه بیارن،واسه وی با تخمک یکی دیگه بارور میشن،یا اسپرم یکی دیگه،چه کاریه،ژنتیک اون بچه از اسپرم و تخمک مرد یا زن اصلی نشأت میگیره،خب اگه قراره بچه با ژنتیک یکی دیگه بوجود بیاد،کلا برن بچه ای که و در ما در بالا سرش نیس بزرگ کنن،همش کلک پول این مراکز نازاییه،اصلا نمیتونم قبول کنم،همچین چیزی رو،قدیم چیکار میکردن،میرفتن بهزیستی و بچه میاوردن،الان اول ۲۰۰ملیون خرج میکنن،بعد نطفه یکی دیگرو بزرگ میکنن
ای بابا فک میکنی طلاق بگیری برات ریختن؟؟؟؟میدونی جی میشه بزا من بگم طلاق میگیری میری خونه پدریت چن سال میشینی اونجا.میری پرستار و نگه داری بچه و پیرای دیگرون واسه ۷۰۰ ۸۰۰ پول ..بعدش ی پیر مرد با چنتا بچه میاد بگیرتت ک هم سنه باباته !!!!تازه میشی کلفته بچه ها و نوه های اون و همه ب چشم ی بی نوا بهت نگا میکنن گناه داری ب خودت ظلم نکن پس پیشرفت علم واسه چیه واسه همینه ک زنیاتون ب هم نریزه خودتو بدبخت نکن
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍