سلام دوستان. من دیروز سونو انومالی انجام دادم توی ۱۸ هفته. تن بی ۴/۴. دکتر گفته کوچیکه و گفت باید امنیوسنتز انجام بشه. از دیروز هرچی توی تاپیک های مشابه کامنت گذاشتم کسی جواب نداد. میشه اونایی که تجربه داشتن بیان و از نتایجشون بگن لطفا. نگرانم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم شما بچه ات بدنیا اومد دماغش بزرگ نبود ؟ یا کلا بچه ات بینی بزرگی داره؟ چون عدد مال منم هم ...
نه عزیزم
گوگولیه
اول تولدش همه بچه ها یکم ورم داره بینیشون
ولی بعد میخوابه
بینی هم بیشتر ارثیه😁
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
سلام ازین تاپیک خیلی میگذره ولی سوال داشتم ببخشید شما جز ان بی مشکل دیگ هم داشتین؟ چون من ان بی رو زد ۳ میل کوجیکتر از سن جنین و پیلکتازی خفیف و کیست تو مغزش هم نوشته . خاستم ببینم مال شما همین یه دونه مشکل بوده ک سالم بوده ؟ امنیو دادم فردا جوابش اماده میشه