2777
2789
عنوان

کوچک بودن تیغه بینی در سونو انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 23546 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تروخدا میشه بگی چی شد؟ خواهش میکنم

سلام عزیزم. 

بچشون خدارو شکر سالمه.  منم همین مشکل رو تد انومالی داشتم الان پسرم ۱۰ ماهشه با ی بینی خوشکل و نرمال خدارو شکر 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
رفتم نگاه کردم ۱۸ هفته، ۷.۶ بود

سلام عزیزم شما بچه ات بدنیا اومد دماغش بزرگ نبود ؟ یا کلا بچه ات بینی بزرگی داره؟ چون عدد مال منم همینه حس میکنم زیاده ممنون میشم جواب بدی

سلام عزیزم شما بچه ات بدنیا اومد دماغش بزرگ نبود ؟ یا کلا بچه ات بینی بزرگی داره؟ چون عدد مال منم هم ...

نه عزیزم

گوگولیه

اول تولدش همه بچه ها یکم ورم داره بینیشون

ولی بعد میخوابه

بینی هم بیشتر ارثیه😁

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اره. همه چی ریسک پایین. من خودم شهرستانم ولی جواب غربالگریمو به دکتر دستجردی هم نشون دادم گفت عالیه

عزیزم من نمیدونم بارداریتون کی بوده ولی جواب ان بی اوکی‌بود؟ مورد برطرف شد؟

خیالمو راحت راحت کرد گفت پسرم سالمه سالمه ❤❤❤❤❤

سلام ازین تاپیک خیلی میگذره ولی سوال داشتم ببخشید شما جز ان بی مشکل دیگ هم داشتین؟ چون من ان بی رو زد ۳ میل کوجیکتر از سن جنین و پیلکتازی خفیف و کیست تو مغزش هم نوشته . خاستم ببینم مال شما همین یه دونه مشکل بوده ک سالم بوده ؟ امنیو دادم فردا جوابش اماده میشه

سلام ازین تاپیک خیلی میگذره ولی سوال داشتم ببخشید شما جز ان بی مشکل دیگ هم داشتین؟ چون من ان بی رو ز ...

سلام عزیزم 

نه عزیزم مشکل دیگه ای تشخیص داده نشد.  تو انومالی گفتن ان بی کوچک تر از سن بارداریه و ارجاع دادن برای انجام امینو 

خدارو شکر جوابش منفی شد . 

شما جواب گرفتی عزیزم 

استرس نداشته باش 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام عزیزم  نه عزیزم مشکل دیگه ای تشخیص داده نشد.  تو انومالی گفتن ان بی کوچک تر از سن با ...

اره عزیزم جواب سه روزه ش اومد خداروشکر منفی بود . جواب سه هفته ایش نیومده هنوز.دکتر گف  ۲۴ تا ۲۶ سونو انومالی تاخیری برو.تا اونو نرم حیالم راحت نمیشه