2777
2789
عنوان

کوچک بودن تیغه بینی در سونو انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 23556 بازدید | 59 پست
ببین وقتی اینجوری باشه احتمال سندروم داون میدن و باید آمینوسنتز کنی که خودش خطرناکه به هر حال اصلا ...

ان تی ۱ بود. ریسک هام خیلی پایین بود. اگه اونموقع یه چیزی میگفتن که حتما پیگیر میشدم. تازه دیروز بهم گفتن. توی ۱۸ هفته.

اره منم دارم به همین چیزا فکر میکنم. فردا یه دکتر دیگه نوبت دارم. اونایی که امنیو میدن پس کی میدن ای ...

کواد مارکر هم دادی؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از دلگرمیت عزیزم. منم هنوز امیدوارم به سلامتیش. توکلم به خداست. ولی خب خیالمم اونجور راحت نیست ...

من بهت اطمینان میدم انشاالله جواب امینوت عالیه 

اصلا جای نگرانی نیست

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
ان تی ۱ بود. ریسک هام خیلی پایین بود. اگه اونموقع یه چیزی میگفتن که حتما پیگیر میشدم. تازه دیروز بهم ...

آنومالی رو قبل 18 میفرستن 

17 هفته باید بری! 

ان شاء الله که چیری نیست و نی نیت سالمه🌹

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
مرسی مهربونم. واس پسرم دعا کن لطفا😘😘

شما هم برای من و جوجم دعا کن ❤️

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
حتما عزیزم. چرا تیکر بارداری نزاشتی 

والا من خیلی تو سایت فعالیت دارم و اکثر تاپیکارو جواب می دم اینجا منتظر خیلی زیاده و ..... خلاصه یه حسی دارم دیگه

سلام، استارتر جون، نتیجه ی آمینوت چی شد،؟ ان شاالله که همه چیز خوب بوده باشه، منم شرایط شما رو دارم ...

سلام عزیزم. ازمایشم نرمال بود. الان‌پسرم سه ماهشه🤩🤩 اصلا نگران نباش

سلام عزیزم. ازمایشم نرمال بود. الان‌پسرم سه ماهشه🤩🤩 اصلا نگران نباش

عزیزم خدا گل پسرتو برات حفظ کنه❤❤❤

من دیروز انومالی انجام دادم 18هفته و یک روز . تیغه بینی حدود سه میلیمتر دکترم ارجاعم داد برای مشاوره . البته دکترم گفت سونو مجدد انجام میده و بعد تصمیم میگیره . راهش فقط امینو هستش؟برای منم دعا کن گلم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم خدا گل پسرتو برات حفظ کنه❤❤❤ من دیروز انومالی انجام دادم 18هفته و یک روز . تیغه بینی حدود سه ...

سلام عزیزم. منم دوبار سونو انومالی دادم. حتی بار دوم دکتر سونو گفتش نرماله ولی دکتر خودم فرستاد امنیو. گفت خیالمون راحت نیست. امنیو هم اصلا سخت نیست. فقط هزینش زیاده دیگه. بچتو بسپر به خدا. خودش هر چی خیره پیش میاره. نگران نباش. ۹۹ درصد کسایی که میرن امنیو بچشون سالمه

سلام عزیزم. منم دوبار سونو انومالی دادم. حتی بار دوم دکتر سونو گفتش نرماله ولی دکتر خودم فرستاد امنی ...

ممنون عزیزم اخه سونو اول و دو تا ازمایش غربالگریم هم ریسک پایین بودن .

ببخشید سونو هات به فاصله چند روز بودن ؟ 

نمیترسم و هزینه اش مهم نیست ولی انتظار همچین حرفیو نداشتم از وقتی شنیدم تو شوکم. توکل به خدا 🙏🙏🙏

من فردا میخوام برم پیش دکتری ک معرفی کرده. 

سونو گرافی بهم گفت ازمایش نیفتی ! فرق میکنه با امینو؟؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲