2777
2789
عنوان

کوچک بودن تیغه بینی در سونو انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 23547 بازدید | 59 پست

برای من هم همه ازمایشای قبلیم نرمال بود. منم انقدر شوکه شدم که حتی جنسیت هم نپرسیدم. دوتا سونوم به فاصله ی کمتر از یک هفته بود. چون منم ۱۸ هفته رفته بودم انومالی و یه استرسم این بود که اگه خدای نکرده از ۲۰ هفته بگذره و بگن بچه سقط شه مکافاته. ولی خداروشکر جواب امنیو سه روزه اومد و خیالمو راحت کرد

برای من هم همه ازمایشای قبلیم نرمال بود. منم انقدر شوکه شدم که حتی جنسیت هم نپرسیدم. دوتا سونوم به ف ...

دو روز پیش امینو شدم . جواب امینو منم فردا اماده میشه ک 90%جواب هستش.ولی یکی از فاکتور هاش سه هفته نتیجه اش طول میکشه 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز پیش امینو شدم . جواب امینو منم فردا اماده میشه ک 90%جواب هستش.ولی یکی از فاکتور هاش سه هفته ن ...

واس منم همین بود. اون نتیجه دوم بعد دو هفته اومد. ولی همون نتیجه اولی تا ۹۹ درصد خیالتو راحت میکن۶. من که نتیجه اولی اوکی بود دیگه بیخیال بودم

واس منم همین بود. اون نتیجه دوم بعد دو هفته اومد. ولی همون نتیجه اولی تا ۹۹ درصد خیالتو راحت میکن۶. ...

خدارو شکر ک نی نی سالم بود اومد بغلت عزیزم❤❤❤ برام دعا کن 🙏🙏🙏

همسرم رفته جواب ازمایشای اولیه رو از ازمایشگاه بگیره ببره ب دکتر نشون بده .. اخه زنگ زدیم گفتن اماده است  ولی پرسیدیم ک مختصر تفسیری بگن چیزی نگفتن😐😐

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
واس منم همین بود. اون نتیجه دوم بعد دو هفته اومد. ولی همون نتیجه اولی تا ۹۹ درصد خیالتو راحت میکن۶. ...

خیالمو راحت راحت کرد گفت پسرم سالمه سالمه ❤❤❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

هدیه ما به شما مادر خوش سلیقه و خلاق

k4q7uzrk    متن کد تخفیف را در سبد خریدتون اعمال کنید و ۱۰ هزارتومان تخفیف ویژه کاربران نی نی سایت دریافت کنید.به مدت محدود..

زیر انداز عکاسی روند رشد

استیکر تم مناسبات سال اول نوزاد

لباس های ست مادر و نوزاد

بهترین لحظات سال اول فرزندت رو جشن بگیر و آلبوم عکس یادگاری بساز 

برای مشاهده محصولات کلیک کنید

برای مشاهده محصولات کلیک کنید

سلام استارتر بچه ی شما سالم به دنیا اومده انشالله؟ اخه منم مشکل شما را دارم الان

سلام عزیزم . 

منم همین مشکل و داشتم و از استارتر پرسیدم . خدارو شکر هم الوند جان و هم من بچه هامون سالم سالمن الان کنارمون خوابیدن.

انشالله چیزی نیست . ولی اشتباه منو نکن اولا ک انومالی رو دیر برام نوشته بود دکترم و تو عمل انجام شده قرار گرفتم و فورا اورژانسی امینو شدم . البته خیالم راحت شد.

اگه وقت داری ی جای معتبر دیگه انومالی انجام بده تا با دقت بررسی کنن .

شما هم باید امینو بشی؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام عزیزم .  منم همین مشکل و داشتم و از استارتر پرسیدم . خدارو شکر هم الوند جان و هم من بچه ه ...

دقیقا منم مثل شما فوری شد آمینوسنتزم

جواب اولیه خوب بود

ولی جواب دوم اخر هفته میاد

بینی بچه هاتون سالمه ؟

فعلا دارم دق میکنم

دقیقا منم مثل شما فوری شد آمینوسنتزم جواب اولیه خوب بود ولی جواب دوم اخر هفته میاد بینی بچه ها ...

خب خدارو شکر . 

۹۹ درصد جواب اول سالم باشه دوم هم سالمه

بقول دکترم ک میگفت ما با جواب خوب امینو بارداری رو ادامه میدیم .خب پسرمون بینی عملیه دیگه 😉😉😁😁 بعد زایمانم دوباره گفت فقط میخواستم ببینم بینی این وروجک پر استرس چ شکلیه 

خداروشکر سالمه سالمه با ظاهری زیبا😍😍😍 فردا هم نه ماهش تموم میشه

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲