سلام دوستان دخترم شش سالشه این دوساله اینجور شده خدا نکنه سرما بخوره یا اصلا سرما هم نخورده باشه فقط سرفه خشک میزنه اونم یکسره با توقف دو ثانیه تمام دکترا بردمش از دکتر آلرژی تا ...حتی دکتر گیاهی هم بردم ولی تاثییری نداشته نمیدونم چرا و به چه چیز آلرژی داره چون الانم سرما نخورده ولی یکسر سرفه میزنه بعد دو هفته خوب میشه و تا یه ماه خبری نیست بعد دوباره شروع میشه زیر چشماشم پف مکنه از بس سرفه میزنه تو رو خدا اگه کسی دارویی دکتری تجربه ای چیزی داره بهم بگه تا آخر عمر دعاش مکنم 😔😢😢
ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
منم کرمانشاه هستم پسرم تحت نظر دکتر بابک طیبی هستش دکتر واسش آزمایش داد مشخص شد به پروتئین شیر گاو ...
اره بابک طیبی تعریفشو شنیدم ممنونم
فعلاکه بردمش پیش دکتر رسولی امروز دوباره کلی دارو براش نوشتن و یه هفته دیگه آزمایش بگیرم و دوباره ببرمش ولی فک کنم دکتر خوبیه از کارش راضیم دخترم داروهاشو خورد و اروم خوابیده فعلا خداروشکر
ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شوهرم آلرژی شدید داره پسر بزرگمم 9 سالشه وحشتناک بود الان دو سه ساله تحت نظر دکتر مسعود موحدیه کا ...
سلام عزیزم همسر منم آلرژی وحشتناک داره یه پسر ۵ ساله دارم اونم یکم درگیر شده شما چنتا بچه داری به همه ارث رسیده این خلط گلو سرفه خوب میشه دارم میمیرم از نگرانی