2777
2789
عنوان

کسی هست بچش سرفه آلرژی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 30416 بازدید | 36 پست
منم کرمانشاه هستم پسرم تحت نظر دکتر بابک طیبی هستش دکتر واسش آزمایش داد مشخص شد به پروتئین شیر گاو ...

اره بابک طیبی تعریفشو شنیدم ممنونم 

فعلاکه بردمش پیش دکتر رسولی امروز دوباره کلی دارو براش نوشتن و یه هفته دیگه آزمایش بگیرم و دوباره ببرمش ولی فک کنم دکتر خوبیه از کارش راضیم دخترم داروهاشو خورد و اروم خوابیده فعلا خداروشکر 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
اره بابک طیبی تعریفشو شنیدم ممنونم  فعلاکه بردمش پیش دکتر رسولی امروز دوباره کلی دارو براش نوش ...

خدا روشکر که داروهاش موثر بوده واسه دخترتون.انشالله که نتیجه بگیری عزیزم

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا روشکر که داروهاش موثر بوده واسه دخترتون.انشالله که نتیجه بگیری عزیزم

مرسی عزیز دلم انشالله😘

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
من شوهرم آلرژی شدید داره پسر بزرگمم 9 سالشه وحشتناک بود الان دو سه ساله تحت نظر دکتر مسعود موحدیه کا ...

سلام عزیزم همسر منم آلرژی وحشتناک داره یه پسر ۵ ساله دارم اونم یکم درگیر شده شما چنتا بچه داری به همه ارث رسیده این خلط گلو سرفه خوب میشه دارم میمیرم از نگرانی

سلام عزیزم همسر منم آلرژی وحشتناک داره یه پسر ۵ ساله دارم اونم یکم درگیر شده شما چنتا بچه داری به هم ...

عزیزم من دو تا پسر دارم دومی هم الرژی داره ولی پسر اولم شدیدتره . نگران نباش ببرش دکتر پیگیری کن حتما خوب میشه

عزیزم من دو تا پسر دارم دومی هم الرژی داره ولی پسر اولم شدیدتره . نگران نباش ببرش دکتر پیگیری کن حتم ...

ممنون عزیزم منکه دیگه نمیتونم به بچه دوم فکر کنم خیلی برام سخته شما چطور برخورد میکنی آلرژی همسرت در چه حدی هست استرس نداری 

ممنون عزیزم منکه دیگه نمیتونم به بچه دوم فکر کنم خیلی برام سخته شما چطور برخورد میکنی آلرژی همسرت در ...

وا چرا خوب برای درمان آلرژی اقدام نمی کنی .  دکتر یعقوب محبوبی اسکوئی خیلی کارش خوبه برای درمان آلرژی و اسم واقعا باسوادن