سلام دوستان دخترم شش سالشه این دوساله اینجور شده خدا نکنه سرما بخوره یا اصلا سرما هم نخورده باشه فقط سرفه خشک میزنه اونم یکسره با توقف دو ثانیه تمام دکترا بردمش از دکتر آلرژی تا ...حتی دکتر گیاهی هم بردم ولی تاثییری نداشته نمیدونم چرا و به چه چیز آلرژی داره چون الانم سرما نخورده ولی یکسر سرفه میزنه بعد دو هفته خوب میشه و تا یه ماه خبری نیست بعد دوباره شروع میشه زیر چشماشم پف مکنه از بس سرفه میزنه تو رو خدا اگه کسی دارویی دکتری تجربه ای چیزی داره بهم بگه تا آخر عمر دعاش مکنم 😔😢😢
ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا دارم دیونه میشم براش بچم از آمپول میترسه ببین دیشب چقد سرفه اذیتش کرد که از خواب پاشد گفت مامان ببر دکتر آمپولم بزنه انقد سرفه زدم دلم درد گذاشت😢😢😢😢چند روز دیگه خوب میشه اما میددنم به این زودیا دوباره شروع میشه
ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
عزيزم خيلي بده . من آدم به اين بزرگي نميتونم تحمل كنم بچه چيكار كنه!انشالله كه زودتر خوب شه . ولي منم خيلي دنبالشم كه راهي پيدا كنم .متاسفانه آلرژي به اين راحتيا دست از سر آدم بر نميداره
اخه چقد صبوری این دو ساله درگیرشم دریغ از یذره خوب شدن
میدونم عزیزم منم پسرمچندسال همینجودی بود شبا تا صبح پشتش و ماساژ میدادم تا بخوابه و خودم بیدار بودم یک ساعت یک ساعت دستگاه بخور و روشن و خاموش میکردم و روزی ۳،۴ تا قرص میخورد بعد دو سه سال درمان خوب شد ولی هنوز دوره های ویزیت دکتر رو شش ماه یکبار دارم که دوباره برنگرده و داروهاش هم کم شده در حد دو تا نصف قرص
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم