2777
2789
عنوان

کسی هست بچش سرفه آلرژی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 30416 بازدید | 36 پست
آره عزیزم مطبش سعادت آباد روبروی بیمارستان مدرس هست

اره دکترای تهران خوبه حیف که کرمانشاهم 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
واقعا فقط دیگه دنبال یه معجزم 

صبور باش و دوره هایی رو که دکتر میگه بیارش برای مراجعه حتما ببر تا بمرور خوب بشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شربت کتوتیفن داره این صبح بهش دادم😢

شب سرفه نداره؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
آخي گناه داره بچه؟ خيلي بده . من خودم 1 هفتست اينطوري شدم دكتر ميگه آلرژيه .اينهمه هم دوا درمون كردم ...

بخدا دارم دیونه میشم براش بچم از آمپول میترسه ببین دیشب چقد سرفه اذیتش کرد که از خواب پاشد گفت مامان ببر دکتر آمپولم بزنه انقد سرفه زدم دلم درد گذاشت😢😢😢😢چند روز دیگه خوب میشه اما میددنم به این زودیا دوباره شروع میشه 

عزيزم خيلي بده . من آدم به اين بزرگي نميتونم تحمل كنم بچه چيكار كنه!انشالله كه زودتر خوب شه . ولي منم خيلي دنبالشم كه راهي پيدا كنم .متاسفانه آلرژي به اين راحتيا دست از سر آدم بر نميداره

صبور باش و دوره هایی رو که دکتر میگه بیارش برای مراجعه حتما ببر تا بمرور خوب بشه

اخه چقد صبوری این دو ساله درگیرشم دریغ از یذره خوب شدن

اخه چقد صبوری این دو ساله درگیرشم دریغ از یذره خوب شدن

میدونم عزیزم منم پسرم‌چندسال همینجودی بود شبا تا صبح  پشتش و ماساژ میدادم تا بخوابه و خودم بیدار بودم یک ساعت یک ساعت دستگاه بخور و روشن و خاموش میکردم و روزی ۳،۴ تا قرص میخورد بعد دو سه سال درمان خوب شد ولی هنوز دوره های ویزیت دکتر رو شش ماه یکبار دارم که دوباره برنگرده و داروهاش هم کم شده در حد دو تا نصف قرص

میدونم عزیزم منم پسرم‌چندسال همینجودی بود شبا تا صبح  پشتش و ماساژ میدادم تا بخوابه و خودم بیدا ...

انشالله که بهترم بشه چون واقعا سخته اونم واسه بچه 

انشالله که بهترم بشه چون واقعا سخته اونم واسه بچه 

پسر من الان بزرگه ۱۴ سالشه و بیشتر نزدیک به حساسیت هست ولی اون موقعها واقعا اذیت بودیم

دخترگل شماهم خوب میشه نگران نباش عزیزم

من کرمانشاه هستم 😔

منم کرمانشاه هستم

پسرم تحت نظر دکتر بابک طیبی هستش

دکتر واسش آزمایش داد مشخص شد به پروتئین شیر گاو حساسه

علاوه بر سرفه و خس خس ریه لب و پلکش ورم میکرد

چند ماه دارو مصرف کرد خیلی بهتره حتی الان شیر هم میخوره مشکلی نداره.فقط سرما میخوره شدید میشه 

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚