2777
2789
عنوان

کسی هست بچش سرفه آلرژی داشته باشه

30415 بازدید | 36 پست

سلام دوستان دخترم شش سالشه این دوساله اینجور شده خدا نکنه سرما بخوره یا اصلا سرما هم نخورده باشه فقط سرفه خشک میزنه اونم یکسره با توقف دو ثانیه  تمام دکترا بردمش از دکتر آلرژی تا ...حتی دکتر گیاهی هم بردم ولی تاثییری نداشته نمیدونم چرا و به چه چیز آلرژی داره چون الانم سرما نخورده ولی یکسر سرفه میزنه بعد دو هفته خوب میشه و تا یه ماه خبری نیست بعد دوباره شروع میشه زیر چشماشم پف مکنه از بس سرفه میزنه تو رو خدا اگه کسی دارویی دکتری تجربه ای چیزی داره بهم بگه تا آخر عمر دعاش مکنم 😔😢😢

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر آلرژی ها تا ۷ سالگی خوب میشن

دارویی سراغ ندادن

ولی دوستم بچه شو از ۴ تا ۷ سالگی برد کلینیک آلرژی تهران تو میدون فلسطین

بهش واکسن میدادن هر هفته میزد

ولی خیلیا گفتن نبر خودش خوب میشه

بعد ۷ سالگیس هوب شد

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

خیلی وقتها این سرفه های آلرژیک از آلودگی هواست تو خونه بخور روشن کن یا تو اتاقی هست موقع بیرون رفتن هم ماسکبزن براش شاید خیلی موثر نباشه ولی از هیچی بهتره

اگر دکتر بهش شربت یا قرص کتوتیفن هم داده بهش بدین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من شوهرم آلرژی شدید داره پسر بزرگمم 9 سالشه وحشتناک بود الان دو سه ساله تحت نظر دکتر مسعود موحدیه کارش عالییییههههه

اگه تهرانی ببرش آنجا خوب خوب میشه

من پسرم رو سالی یه بار میبرم

پسر من آسم کودکان داشت سرفه می کرد وحشتناک انقدر که بالا میاورد الان خیلیییی خیلیییی بهتره

در ضمن اگر میخوره آویشن درست کن با عسل بده بخوره

یا آب عسل یا نشاسته تو آب حل کن و گرم کن با عسل بده بخوره یکم سرفه هاش و آرومتر میکنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

دکتر فلاح پور دکتر آسم آلرژی هستن حتما برینش پیششون من دخترم و برای اگزما هر جا بردم فقط منع غذایی میدادن که اصلا هر چی لبنیات توش هست نباید بخوره اصلانم خوب نمیشد ولی پیش این دکتر بردم کاملا اگزماش خوب شده خودشم همه چی میخوره خودمم تحت نظر ایشون هستم دکتر واقعا با اخلاق و با تجربه ای هستن 

دارو چی میخوره ؟؟؟

بگو چی نمیخوره هر چیزی که بگن برای گلو خوبه دادم بهش از دارو شیمیایی تا گیاهی ولی انگار ن انگار نمیدونم به چه چیزی هم حساسیت داره 

من شوهرم آلرژی شدید داره پسر بزرگمم 9 سالشه وحشتناک بود الان دو سه ساله تحت نظر دکتر مسعود موحدیه کا ...

دکتر موحدیه تهرانه؟

خیلی وقتها این سرفه های آلرژیک از آلودگی هواست تو خونه بخور روشن کن یا تو اتاقی هست موقع بیرون رفتن ...

اره شربت کتوتیفن داره این صبح بهش دادم😢