2777
2789

کمرم و شکمم به شدت درد ميکنه .شکمم گاهي منقبض ميشه و تير ميکشه .به مقعد و ناحيه تناسليمم بدجور فشار مياد.پهلوهامم تير ميکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان بگیر بین در ات عزیزم اگه منظم در ات شروع میشه و قطع میشه وقتشه زایمان کنی اگه نه حتما یه بیمارستان برو خدایی نکرده مشکلی برات پیش نیاد

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

به پهلو دراز بکش و استراحت کن. اگر دردش کم شد درد زایمان نیست. اگر درد با گذشت زمان بدتر میشه درد زایمانه. البته دردش پیوسته نیست قطع میشه و دوباره با شدت بیشتری بر میگرده

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

باید دردش منظم بشه مثلا ۲۰ دقیقه به ۲۰ دقیقه و همینطور زماتش کاهشی بشه تا مثلا ۵دقیقه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌