2777
2789
عنوان

چرا اینقد هوا گررررمه 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 35 پست
گرما یه طرف ، شرجی بودن بیشتر آدمو کلافه میکنه 

وای آررره ، شمالی هستید؟

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امشب بیرون بودم دمای هوا تهران ۴۱ درجه بود روزی ۳بار حداقل دارم دش میگیرم😥

پس ما چی بگیم ۶۰درجه😎

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 
من ابادانم دم غروب بچه هارو بردم براشون لباس شنا بگیرم از شدت گرما ی لیتر اب خوردیم بعدش با صاب مغاز ...

😂

حق داری خب جنوب که دیگه خیلی گرمه 

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
چقد دلم زمستون میخواد ازون زمستونای سرده قدیما ، الان دیگ زمستونم یه برف درست درمون نداریم که تابستو ...

زمستون میشه یه پتو بگیری دورت یا لباس گرم بموشی بخدا دیگه کولرم جواب نمیده از گرمااا متنفررررممممم...چند روز پیش رفته بودم بیرون توی تاکسی داشتم برمیگشتم از بس که غر زدم و حالم بد شده بود عصبی شده بودم از گرما دیگه وقتی خواستم پیاده شم راننده گفت ابجی توروخدا دیگه نیا بیرون🤣🤣🤣🤣

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
از گرما و خورشید اصلا خوشم نمیاد فصل گرما همه ش عصبی ام و سردرد دارم

روزای تعطیلم هیچ جا نمیشه رفت بس که گرمه 

من امشب بیرون بودم دمای هوا تهران ۴۱ درجه بود روزی ۳بار حداقل دارم دش میگیرم😥

وااای واقعا ۴۱درجه س 😕 چه وحشتناک 

منم همش دوش میگیرم 

من ابادانم دم غروب بچه هارو بردم براشون لباس شنا بگیرم از شدت گرما ی لیتر اب خوردیم بعدش با صاب مغاز ...

عزیزدلم آب زیاد خوردن خوب نیست.به جاش بیرون رفتنی یه شربت آبلیمو و خاکشیر و تخم شربتی درست کن توش یخ هم بنداز که زود گرم نشه جلوی عطشتو میگیره

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
پس ما چی بگیم ۶۰درجه😎

وااای مگه میییشه؟

وااای مگه میییشه؟

بله میشه 

ظهر دسته کیفم که پلاستیکیه کاملا نرم شده بود اگه بیشتر میموندم بیرون ذوب میشد

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 

عجب هوا  گرم است و پر تابش

تو گوئی آذری آمد از سفره ی پر شورِ نور

و خواهد گشت چشمه ای از او جوشان

و بگشاید باز از هرمش بختِ آن جوان

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران