2777
2789

سلام دوستان من دیروز یکیش رو استفاده کردم پنج الی ده دقیقه صبر کردم ولی هیچ خطی ظاهر نشد یکم کارداشتم رفتم اومدم دیدم دوخط ظاهر شده امروزهم دوتا با فاصله استفاده کردم مث دیروز خطی نیومد رفتم یه دوش گرفتم اومدم دیدم دوتا خط اومده ب نظرتون مثبته یا نه آخه سره دخترم بی بی که استفاده کردم فوری دوتا اومد فردا وقت دندون دارم میخواسم ببینم اگه مثبته نرم وگرنه چند روز هم صبر میکردم

اینم عکساش👇

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

مثبته مبارکه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره

اگر خدا آرزویی در دل تو انداخت                 بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده است.                خدایا شکرت بخاطر معجزه ات.مواظب بچم باش سالم بدنیا بیاد.آمین یا رب العالمین.انشالله انشالله انشالله 

عزیزم هاله انداخته چند دیقه مونده پرنگ شده بی بی های منم بعد 10 دیقه یا یه ربع دوتا خط افتاد رفتم آز دادم منفی بود برو آزمایش بده

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚