2777
2789

سلام بچه ها من بیبی چکم منفی بود ولی هنوز پریود نشدم به نطرتون احتمالش هست باردار باشم؟ امروز ۳۳ روز از اولین روز پریود بعدیم میگذره. پریودامم تقریبا منظمه اکثر ۳۰-۳۱ روزه میشم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا بودن موردایی که بعد یک هفته از موعد بیبی رنگ گرفته ولی من ب شخصه بعید میدونم من دوروز قبل موعدم بیبیم خیلی پررنگ بود دیگ سه روز از موعدت رفته حداقل باید هاله مینداخت

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
شش ماهه تو اقداممم ولی نمیشه نمیدونم چرا. 

نترس منم ۱۵ ماه بودم 

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
ایشالا جفتمون این ماه مامان شیم

انشالله عزیزم ولی سینه هام درد گرفتن همیشه قبل پریود اینجوری میشم فکر نکنم باردار باشم

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
چی بگم والا بودن موردایی که بعد یک هفته از موعد بیبی رنگ گرفته ولی من ب شخصه بعید میدونم من دوروز قب ...

نه منم ۳ روز رد شده بود هاله ننداخت مدیکور..امروز یه مارک دیگه زدم مثبت شد ..نمیدونم بالاخره کدومش درسته

نه منم ۳ روز رد شده بود هاله ننداخت مدیکور..امروز یه مارک دیگه زدم مثبت شد ..نمیدونم بالاخره کدومش د ...

اوه پس لقاحت دیر بوده حتما بازم صب کن

من یه چند ماهی هست سیکلم شده ۲۵ روزه . امروز روز ۲۵ قاعدگیمه باید میشم که خبری نبود . البته با دوفاستون ۲۵ روزه شده . این ماه قطش کردم نخوردم نمیدونم حاملم یا نه یه بی بی گذاشتم یه سایه افتاد نمیدونم دلخوش بشم یا ن

من یه چند ماهی هست سیکلم شده ۲۵ روزه . امروز روز ۲۵ قاعدگیمه باید میشم که خبری نبود . البته با دوفاس ...

میگم برا منم همینجور شده قرص دافستون که خوردم پریودام شده۲۶روز چرا 😕