2777
2789
عنوان

بهترین روغن برای پر پشتی مو

131 بازدید | 19 پست

خانما چندین مدل روغن گرفتم 

روغن مار 

روغن بادام تلخ 

روغن کرچک 

روغن رزماری 

روغن زیتون 

یه ماه هست هر هفته دوبار روغن تراپی میکنم دو تا روغن بادام تلخ و رزماری رو میزنم بعد که این دوتا تموم شد دوتایی دیگه رو شروع میکنم به نظرتون جواب میگیرم؟ روغن پیشنهادی شما چیه؟

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

خب تو این دو ماه نتیجه گرفتی

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو این دو ماه نتیجه گرفتی

یه ماه هست شروع کردم برای ساقه موهام خوب بوده ولی فعلا پرپشت نشده توی یه ماه 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

روغن آرگان اصل برای تشخیص اصل بودن روغن آرگان یه مقدار بریز تو قاشق فندک بگیر بهش اگه نسوخت و شعله ن ...

به کف سرم بزنم ؟ مگه روغن آرگان برای ساقه مو نیست؟

هفته ای یه بار نیم ساعت قبل حمام روغن کندش بزن بعد برو حمام

پرپشت می‌کنه واقعا ؟؟