2777
2789
عنوان

خواستگاری

213 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من یه مشکل جزئی دارم البته شاید واسه شما جزئی تلقی بشه ولی واسه من یه دردسر بزرگ شده

من نزدیک 6 ساله با یکی دوستم ک امسال قبل ماه رمضون اومدن خونمون ک خانوده ها آشنا بشن و اجازه گرفتن بعد ماه رمضون بیان خواستگاری

که الان یه ماهه از ماه رمضون گذشته و اونا هنوز نیومدن تنها دلیلشونم اینه ک مامانش میگه خواهرزادم فوت کرده باید وایسین بعد سالگردش ما بیاییم.من مشکلی ندارم ولی چون تو یه شهرستان کوچیک زندگی میکنم و حرف و حدیث پشت سرمه ک میگن واسه دخترفلانی اومدن خواستگاری قرار بود عقد کنن ولی هیچ خبری نیس فک کنم پشیمون شدن و از این حرفا

هرچقد هم میگیم حداقل انگشتر بیارین واسه نشون جشن بمونه واسه بعد ک میگن نه نمیتونیم از اینورم بابای من میگه ظرف ده روز اومدن ک اومدن نیومدن باید فراموشش کنی😔😔

شما بگین من چیکار کنم؟؟!!!

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

از اول نباید جار میزدید و به فامیل نمی گفتید تا وقتی که جشن نامزدی میخواد بگیرید بعد اعلام کنید توی فامیل. این همه صبرکردید این چندمدت صبرکنید که در آینده پشیمون نشید

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات راست میگه 

همین تهدید رو به اون اقا بگو 

6 سال دوست بودید یه سالم برای پسرخاله صبر کنید؟

حق با باباته

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘

عزیزدلم چرا وقتی مطمعن نشدین  گذاشتین ملت بفهمن که قرارع تو به این  خواستگارت جواب مثبت بدی؟ این ملت ندیده و نشنیده برات میزنن   بعدشم تو دختری عین یک ملکه باس بشینی اونا ترو بخوان نه اینکه بخوای دست کسر رو خودت بزاری که آی زودتر نشونو بیارن اگه اومدن که اومدن وگرنه واقعا حرف پدرت درسته گلم 

You are the best version of yourself

ای بابا منم شرایط تورو دارم پنج سال دوس بودیم پارسال اومد خاستگاری افتاد واسه بعد محرم بعد محرم مامانبزرگ اون مرد چهلش تموم شد عموی من الانم ک دو هفته پیش اومدن قرار بود این پنجشنبه بله برون باشه ک مامانش ده روزه بیمارستانه😢

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

ولی حق با باباته شما جشن نگیرید فقط ی نشون بیارن 

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

نه عزیزان اگه به پشیمونی بود ک خانواده اون از اول آشنایی منو میدونستن تازه به خانواده من گفته بودیم من و ابجیش دوستیم رفت و آمد خانوادگی هم داشتیم اگه نمیخواستن تو این چندسال بالاخره یه جوری پا پس میکشیدن دیگه مرض ندارن ک بیان و بعدش پشیمون شن.همسایه های ما ماشالله از دم فضولن تا نفهمن مهمون کیه دست بردار نیستن اینجوری شده ک کل محله فهمیده.خالش ک پسرش فوت کرده یکم بدعنقی میکنه اگه اون از ته دل رضایت میداد الان تموم شده بود رفته بود

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم