2777
2789
عنوان

بوسیدن بیش از حد کودک

1313 بازدید | 21 پست

یه جاری دارم  خیلی زیاد به دخترم  محبت میکنه و قربون صدقه اش می ره منم همیشه ممنونشم ولی مشکلی که داره صورت ودهن دخترمو بوس میکنه اونم نه یکی ده تا پشت سرهم خیلی محکم فشارش میده جوری که دخترم گریه اش میگیره چجوری بگم دهنشو بوس نکن

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو بکش سمت خودت بگو دهنشو نبوس دیگه

بچه که گریه کرد بغلش کن بگو زنعمو بد 

فلانی انقدر محکم نبوسش بچم آب شد

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بگو اوندفعه بردم دکتر گفت حق ندارین دیگه ببوسید

انزیم های پوست بزرگسال و بچه فرق داره،بچه حساسیت گرفته بود سه شب نمیخوابید

بعد تا اومد بوس کنه بگو تورو خدا به بی خوابی هام رحم کن ثورتش نبوس

خدایا شکرت هزاربار
مامان منم همینه‌ انقدر دخترم رو محکم بوس میکرد الان دخترم ازش فراری هست.ولشون‌ کن خوب خیلی دوستش‌ دا ...

دقیقا دختر منم فراریه با بوسیدن مشکل ندارم دلم نمیخواد لب و دهنشو بوس کنه

نمیدونم چیزی بگم بعد میگه خب از دوست داشنته بخدا تازه بدنیا اومده بود بچه رو مینداخت هوا هنوز اثرات ترس روش مونده ولی خب از اون طرفم خودشو فداش میکرد این مدل محبت درک نمیکنم