bimemahan مدیر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 24 عنوان زن خانه دار بیکار نیست ! | مشاهده متن کامل بحث + 32879 بازدید | 363 پست اینجا محل گفتگو و تبادل نظرات درباره ی کمپین شغل من خانه داریست هست و شما عزیزان می توانید نظرات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارید .برای حمایت از کمپین شغل من خانه داریست اینجا کلیک کنید.شغل من خانه داریست شروع پویشی بزرگ برای اعتلای زنان خانه دار است و سعی بر فرهنگسازی در این زمینه دارد. 1398/04/03 | 10:22 55 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آغوش_خدا عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2420 اع چرا تاپیک قدیمی امده بالاخانه داری شغل نیست همش حمالی و ضرر برای زناست،دشمنشون که نیستیم،از رو نی ... اگه خونه داری حمالیه پس مردی هم که بیرون از خونه واسه زن و بچش کار میکنه هم حماله!!! عجب منطقی! گرچه یاران فارغند از یادِ من... از من ایشان را هزاران یاد باد ❤️🩹
raha5577 عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 1223 اگه خونه داری حمالیه پس مردی هم که بیرون از خونه واسه زن و بچش کار میکنه هم حماله!!! عجب منطقی! نه اون حقوق میگیره حمالی نیست،دستش جلو کسی دراز نیست ۱۳ دلیل برای اینکه........
آغوش_خدا عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2420 نه اون حقوق میگیره حمالی نیست،دستش جلو کسی دراز نیست اون پولی که درمیاره رو خرج همسایه نمیکنه که خرج زن و بچه اش میکنهخانه داری گاهی یه انتخابه نه اجبار حمالی چیه دیگهشاغلا هم خونه داری میکنن مگه اینکه دیگه طرف بره چندتا خدمتکار بگیره! گرچه یاران فارغند از یادِ من... از من ایشان را هزاران یاد باد ❤️🩹