2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم هر کاری هم برا دلخوشی خانواده همسرت بکنی بازم اونا مادر شوهر و خواهر شوهرت هستن بلاخره یه کم حسادت نسبت به تو دارن اگه طلا خریدی نمیخاد بهشون بکی اگه وسایل خونه خریدی اگه همسرت بردت رستورانی یا مسافرتی جایی بهشون نگو در کل یه رابطه خییلی محتاطانه باهاشون داشته باش کم بیا کم برو ولی احترامشونم داشته باش بی احترامیشونم نکن از جاریت خیییییییلی دوری کن هیچ حرفی براش نزن جاری خیلی حسوده

خیلی نظر مسخره ای بود. مگه دشمنن.

ببین من خودم چند ده بار اینو تکرار کردم

وقتی وارد خانواده ی شوهر میشم احساس میکنم از ته دل دوسشون دارم و اوناهم همینطورن

باورت نمیشه خواهر شورهرم یه بار درمورد شوهرم چیزیو شنیده بود زنگ زد بهم که فلانش کن غلط کرده بعد خودشم زنگ زده. بود شوهرم قشنگگگ سرویسش کرده بود دراین حدیم ما

دشمن نیستن ولی نسبتی هم ندارن

وااا. این حرفا چیه. پدر مادر همسرم هستن ... واقعا خودتون خوشتون میاد شوهرتون نسبت به خانواده خودتون هم بگه نسبتی با پدر مادرتون نداره؟

مادرشوهرم هر روز زنگ میزنه از شوهرم آمار میگیره

اوایل ازدواج ما هم خانواده شوهرم همینجور بودن مرتب آمار شوهرم و ازم میگرفتن منم دورغ نمیگفتم بعد شوهرم عصبانی نیشد میگف چرا راستشو گفتی شاید من نخوام کسی بفهمه کجا هستم و چیکار میکنم بعداز اون دیکه هر وقت آمار شوهرم و میگرفتن میگفتم نمیدونم زنگش زدم جوابمو نداده

وااا. این حرفا چیه. پدر مادر همسرم هستن ... واقعا خودتون خوشتون میاد شوهرتون نسبت به خانواده خودتون ...

نمیگم بدن که

خیلی خوب و عزیزن

ولی خب همسرمم نسبتی با پدر و مادر من نداره

واقعیته

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩