2777
2789
عنوان

زن خانه دار بیکار نیست !

| مشاهده متن کامل بحث + 32412 بازدید | 358 پست
اینو کسی میگ شغله که سرگرم خونه دار باشه و از ۸صبح حداقل باشه نه اینک تا ۱۱بخوابه و کاری برای تربیت ...

چ ربطی داره من ساعت ۱۱ بیدارمیشم ظرف میشورم .غذا درست میکنم نان داغ میپزم لباس میشورم خونمو مرتب میکنم ب بچه هام میرسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی کار سختیه خونه داریو مهمتر اینکه کمتر کسی سختیشو درک میکنه و قدر میدونه

عزیزم من فرهنگی هستم و زمانی ک بچه دار شدم شغلمو بوسیدم گذاشتم کنار الان ب معنای واقعی کلمه دارم پادشاهی میکنم!!!!

چ ربطی داره من ساعت ۱۱ بیدارمیشم ظرف میشورم .غذا درست میکنم نان داغ میپزم لباس میشورم خونمو مرتب میک ...

نون چطوری میپزی 

میشه بمنم یاد بدی

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

حرف اصلیتو بزنبیمه ماهی چقدرهمزایا و معایبش چیه

این داره تبلیغ بیمه ماهان میکنه با تحریک زنان خانه دار یا واقعا راسته؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

این داره تبلیغ بیمه ماهان میکنه با تحریک زنان خانه دار یا واقعا راسته؟

تبلیغ بیمه🫤

چقدر ساده اون خانمایی ک تو ایم تاپیک دارن بهم دیگه توهین میکنن🫠🫠🫠

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

میرسه  اون روزی که در به در یه مادرخانه دار باشن که وقت و انرژی و جوانیش رو  بزاره پای خانواده.

با بی مهری نسلمون رو منقرض نکنید 

میرسه زمانی که دلتون برای روشنی و گرمی  تمیزی وبوی غذای گرم  خونه و حس زندگی تنگ بشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
وای خیلی کار سختیه خونه داریو مهمتر اینکه کمتر کسی سختیشو درک میکنه و قدر میدونه

ب نظرم اون دسته از آدما ک معتقدن سوپ و کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی غذا نیست کوچکترین چیزی از خانه داری نمیدونن 

آشپزی ی جز خیلییییی کوچیکی از خانه داریه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.