2777
2789
عنوان

اختلاف و دعوا با مادر

1424 بازدید | 44 پست

من مامانم همش دل منو میشکنه و باعث گریه ی من میشه.خواهرم خیلی خودشو جلوی مامانم خوب نشون داده و مامانم فکرمیکنه اون همه چی تمومه درحالیکه اینجوری نیست.مامانم مدام دل منو میشکنه بخاطر خواهربزرگترم.نمیدونم باید چیکارکنم خواهشا راهکار بدید بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم

احتمالا مادرت اين كار رو ميكنه كه خواهر بزرگت رو  كنترل كنه

اون ميدونه تو بهتري

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
عزيزم احتمالا مادرت اين كار رو ميكنه كه خواهر بزرگت رو  كنترل كنه اون ميدونه تو بهتري

شمعدونی عزیز،گیر دادن نیست.خورد کردن من مقصر دونستن من و بد دونستن من در مقایسه با خواهرم گیر دادن حساب نمیشه.خواهرم رو نمیخواد کنترل کنه.مادر حساسی نیست به مسائلی که فکرمیکنین.منتهی اینطور بگم که اونو همیشه از من بیشتر دوست داشته درحالیکه من مادرمو بیشتر دوست دارم تا خواهرم.با فرق گذاشتن والدین بین بچه ها چیکار باید کرد:(

وای مامان من برعکسه من بزرگم خواهرم کوچیکه کلا همه چی خوبو برای اون میخواد کار سختی چیزی هم داره به من میگه یعنی من جنم و عرضم خوبه کارای مهمشو درد دلشو به من میگه بعد کلا همه چیز خوبش برای اونه رفته بودن مسافرت دوسه تا بلیز اورده بودن از توش برداریم خواهرم نبود بعد من دس گذاشتم روی یکیش گفت نه اینو برای خواهرت گرفتم چون ساده پوشه بقیه داغون بود حالا اگه اون سر سوغاتیا برسه همه چیای خوبو ورمیداره هی کم کم رو میکنه که اینو ورداشتم اونو ورداشتم

من اول خیلی دلم میشکست اما الان دیگه پذیرفتم جوری شدم که خودمم باهاش همکاری میکنم مثلا میگم این بهتره باشه واسه خواهرم من اینو ورمیدارم یا باهاش میگرم تا یه چیز خوب برای اون بگیریم کلا همه هزینه ها برای اون میشه

من اول خیلی دلم میشکست اما الان دیگه پذیرفتم جوری شدم که خودمم باهاش همکاری میکنم مثلا میگم این بهتر ...

چه خوب.ولی من چون با خواهرم رابطه خوبی ندارم نمیتونم اینطور باشم.خسته شدم از این جور مشکلات بخدا.خیلی برام سخته 

مامانت خودش بچه چندم من خودم چون مامانم بچه دومه و خاله بیشعورم مامانمو اذیت کرده و مامانش خیلی جلوش درنیومده کلا فکرش اینه بچه های کوچیک مظلومن و باید خودش هوای اونو داشته باشه در صورتی که اون منو مامانمو باهم قورت میده

چه خوب.ولی من چون با خواهرم رابطه خوبی ندارم نمیتونم اینطور باشم.خسته شدم از این جور مشکلات بخدا.خیل ...

اره دیگه قابل درکه من چون بزرگم حس احساس مسئولیت دارم به خواهرم همم میگم کوچیکتره اما خودم به شخصه خیلی با مامانم درگیر بودم بین منو داداشمم فرق گذاشت کلی دعوا سر این قضیه داشتم تو نوجونی لطمه های روحی که باعث کلی مشکل شد برام اما سنم بالارفت خودم دیگه درگیرش نشدم زیاد و دیگم به اون نمیگم چون نمیخوام تواین سن برنجونمش

شمعدونی عزیز،گیر دادن نیست.خورد کردن من مقصر دونستن من و بد دونستن من در مقایسه با خواهرم گیر دادن ح ...

كاري نميشه كرد  

هيچ كار

پيامبر خدا بين بچه هاش فرق گذاشت

ديگه والدين ما كه ادم عادي هستن

فقط سعي كن به اندازه اي محبت كني كه انتظار جبران نداشته باشي

و نيازهاي رو بگي

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻