2777
2789
عنوان

اختلاف و دعوا با مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 44 پست
اره میدونم خودمم دست من نیست.ولی الان من خیلی عصبیم دیگه مثل قبل نیستم میدونم کار بدیه اما دیگه جرات ...

ميفهمم

منكه خيلي واضح مادرم فرق ميذاشتن و ميذارن

الانم ميذارن

فقط من الان به حدي خوبي ميكنم كه اذيت نشم

نه بيشتر

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹.خانه دار

من مشابه مورد شما زياد دورم داشتم

خودمم كمي همين حالت تو خانواده برام بوده.

ميدونم ناراحت ميشي و سخته،ولي يكبار از اين زاويه ببين كه ببخشيد از درك و شعور پايينه مادرت و بي انصافي و خودخواهي خواهرته.مادرت تربيت مناسب نداشته كه بدونه نبايد فرق بذاره،تو كه نميتوني الان عوضش كني.ولي ميتونم حساسيت خودتو كم كني.اگه خيلي برات سخته برو مشاور،نميخاد بگي چرا رفتي،بگو يك مدته احساس ميكنم كسلم ميخام برم صحبت كنم مشورت بخام هدف پيدا كنم.

بچسب به درس و پيشرفت خودت. چند سال ديگه مادرت پير ميشه همون خواهرت براش تره هم خورد نميكنه،اونوقت مادرته كه چوب اشتباهشو ميخوره.تو پيشرفت كن زندگي خودتو بساز.محكم و موفق بشو

استارتر دقيقا مشاور در اين رابطه گفت

گفت خواسته هات رو بگو

به خاطر مادرت پا روشون نذار

اگه بي احترامي ديدي با احترام بيان كن

خودت رو براي جلب محبت خار نكن

فدر خودت رو بدون

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خوبه بدبختیه من اینه که اونا جز من کسیو ندارن خواهر برادرای سوگولی اینجا زندگی نمیکنن مجبورم بهشون س ...

اصلا انجام نده

در حد توانت

وگرنه تو ميشي كلفت

خواهر برادرت هميشه اقا و خانم خونه ميمونن 

متاهل نیستم

انشالله بشين درس بخون

دانشگاه برو شهردور

همراهش كار پاره وقت هم پيدا كن

كلاس زبان و كامپيوتر هم برو

تا كمتر در ديد باشي

برو كوه 

برو كلاس هاي هلال احمر 

خلصه همش خونه نباش جاهاي سالم برو

چه زیبا گفتید همرو ممنون

عزيزم اميدوارم عمل كني و يك بانوي موفق بشي.

من ٣٠سالمه

ولي از ١٩سالگي هم كار كردم هم درس خوندم،زحمت زياد كشيدم ولي رسيدم به موفقيتي كه ميخاستم توجه و حرف هيچ بشري برام مدت ها هست كه مهم نيست.مهم خودمم

متاهل نیستم

اهان ...خب بت تسليت ميگم 

من خونه مامانم بودم از اتاق بيرون نميومدم مگر برا غذا خوردن واب و سرويس بهداشتي ...اونم سعي ميكردم مامانم خونه نباشه ...واقعا نميفهمم اين همه ادم در حسرت بچه...چطور بعضيا دلشون مياد با بچه هاشون همچين كارايي بكنن

مادر منم همینطور با این تفاوت که من بچه اولم.تا وقتی بهم نیاز داره و براش کاری میکنم خوبم به محض این ...

مادرت فکر کنم چند درجه شدیدشه خوب مگه بیکاری نکن براش بزار عادی بشه من که توقع بیجا داسته باشن سریع پاچشونو میگیرم بخدا مام ادمیم مگه چندبار دنیا میایم حالا اگه شرایط تمام بچه ها یکسان باسه ادم میگه عب نداره ولی وقتی فرق هست توقع کنسل باشه دیگه.ساده نباش ازالان کولی بدی تا اخر باید بدی بعد من هر وقت فرق مابیناشونو میبینم محلشون نمیدم یه مدت خودشون میان طرفم واسه جبران