2777
2789

سلام، کسی اینجا هست که آرتریت روماتویید( رماتیسم‌مفصلی) داشته باشه و  بچه دار شده باشه؟ میخوام از تجربیاتتون بهم بگین. اینکه در حین بارداری و شیردهی اذیت نشدین؟ بچتون واسش مشکلی پیش نیومد؟ چه داروهایی مصرف کردین در بارداری و کلا از مشکلاتتون بهم بگید. ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جاریم رماتیسم داره دکتر بهش گفته بود دیگه بچه دار نمی شی اینم یدونه دختر داره چون دکتر بهش اینجوری گفته بود این جلوگیری نداشته حین مصرف قرص باردار شده   الانم چهار ماهشه  من جای اون استرس دارم دکتر گفته خطری برای جنین نداره ولی چون قرصاتو قطع کردی برای خودت ضرر داره

خوب اینو حتما باید از دکتر روماتولوژی بپرسی . دکترت چیزی نگفته

چرا من تحت نظر پزشکم، واسه بارداری هم اول. باید دوتر رماتولوژیستم اجازه بده. میخواستم اونایی که این مشکل رو دارن بیان با هم صحبت کنیم ببینم چهدمشکلاتی ممکنه واسم پیش بیاد

عزیزم ایشاالله زودتر خوب بشی

مرسی ولی این بیماری مزمن هستش و درمان قطعی نداره. تا اخر عمر با آدم میمونه. فقط شدتش کم و زیاد میشه و با دارو تحت کنترله. مثل دیابت که همیشگیه. من حالم با دارو خوبه، ورزش هم میکنم همیشه، ولی برای بارداری دکتر رماتولوژیست داروهای قوی رو عوض کرده و نوع ضعیفش رو داده که برای بچه ضرر نداشته باشه. واسه همین الان روزایی که خیلی کار میکنم یا مهمون دارم شبش از دست و پا درد خوابم نمیبره. وگرنه اگه قصد بارداری نداشتم با همون داروها کامل اوکی بودم

من جاریم رماتیسم داره دکتر بهش گفته بود دیگه بچه دار نمی شی اینم یدونه دختر داره چون دکتر بهش اینجور ...

واا، اصلا رماتیسم چه ربطی به باردار شدن داره؟؟ مامان بزرگ‌من رماتیسم از نوع شدید داشت ماشاا... پنج تا بچه داشت، حالا اون وسطا چند تا بچه انداخته خدا داند😁 شاید دکتر بهش گفته نباید فعلا بچه دار شی، چون داروهای رماتیسم بعضیاش واسه جنین ضرر داره و قبل بارداری باید با پزشک مشورت کنن که داروهای ضعیف تر رو تجویز کنه واسشون

آها،من مامانم دستاش و پاهاش درد میکنه ورم کرده تازه آزمایش دادیم تا جوابش بیاد 

انشاا... که مشکل خاصی نباشه و فقط یه ورم معمولی باشه. ولی اگه خدایی نکرده هم رماتیسم یا آرتروز بود نترسید. چیزی نیست، من که از ۱۹ سالگی دچار رماتیسم شدم الانم ۳۰ سالمه. توی اوج جوونی بودم ولی واسم مشکلی پیش نیومد