2777
2789
عنوان

آرتریت روماتویید( رماتیسم مفصلی) و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 6223 بازدید | 47 پست
سلام دوستم. انشالله که به سلامتی زایمان کنی. مامان من سالهاست آرتریت روماتویید داره. اول میرفت دکتر ...

آخی، خدا شفا بده مادرتون رو عزیزم.‌من قبلا پیش دکتر هومیوپات رفتم ولی بهم گفت چون کورتون مصرف میکنس فعلا نمیتونیم بهت داروی هومیوپاتی بدیم. منم دیگه دنبالشو نگرفتم. چون همیشه دارم کورتون مصرف میکنم. نمیدونم چطور واسه مادر شما تجویز کردن داروی هومیوپاتی رو. نظرات دکترا انقدر با هم متفاوته بعضی وقتا آدم میمونه چیکار کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکترم فوق تخصص رماتیسم هست اسکن هسته ای برام نوشت از روی اون فهمید که رماتیسمم موقتی هست 

دکتر من هم فوق تخصص روماتولوژی هست، دکتر مهدی امام. خیلیم معروفه. ولی تا حالا اسکن هسته ای نگفته واسم. من فقط تراکم استخوان انجام دادم و آزمایش های روتین که هر شش ماه یه بار هست🤔

دکتر من هم فوق تخصص روماتولوژی هست، دکتر مهدی امام. خیلیم معروفه. ولی تا حالا اسکن هسته ای نگفته واس ...

من علائم زیاد بود ورم دست پا دنده شاید بخاطر اون نوشته بعد تو اسکن نشون داره بود اونجا ها التهاب دارند 

گروه آبی وزن الان 68وزن هدف 60
من علائم زیاد بود ورم دست پا دنده شاید بخاطر اون نوشته بعد تو اسکن نشون داره بود اونجا ها التهاب دار ...

آها، شاید. شما بچه دار شدین؟ مشکلی توی بارداری نداشتین؟ کلا قصد من از گذاشتن این پست این بود که ببینم چه مشکلاتی ممکنه در بارداری و بعدش پیدا کنم

منم رماتیسم مفصلی دارم تا حالا که مشکلی نداشتم دکترم گفته مشکلی پیش نمیاد . دارو هم کلروکین می خورم

سلام عزیزم ببخشید شما هم پردنیرولون یک عدد و هیدروکسی کلروکین دو عدد مصرف میکردین در زمان بارداری؟آیا مشکلی برای جنین پیش نیومد؟من خیلی از این قضیه استرس پیدا کردم راهنمایی کنید من هفته هشت بارداریم ممنون