2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت چیه؟

الان مثلا میخوای بیایی نی نی سایت چطوری میایی.من خودم تو گوگل باید سرچ کنم بعد بیام .شمام اونطوری میایین؟

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
الان مثلا میخوای بیایی نی نی سایت چطوری میایی.من خودم تو گوگل باید سرچ کنم بعد بیام .شمام اونطوری می ...

نه برو تو گوگل وارد نی نی سایت شو بیا تو تبادل نظر بعد سه تا نقطه بالا سمت چپ هست بزن روشون سومین گزینه از پائین نوشته افزودن به صفحه اصلی اونو که بزنی ایکون نی نی سایت میاد رو صفحش واردش بشو وقتی رفتی تو ورود ،مرا به خاطر بسپار یا یه همچین جمله ای زیرشه اونو تیک بزن و وارد شو دیگه هروقت بزنی روی اون ایکون وارد حسابت تو تبادل نظر میشه

یه جمنای مغرور و خاص🥰

نه برو تو گوگل وارد نی نی سایت شو بیا تو تبادل نظر بعد سه تا نقطه بالا سمت چپ هست بزن روشون سومین گز ...

افزودن ب صفحه اصلی رو میزنم اصلا به صفحه نمیاد

بعد نمیدونم چرا وقتی از گوگل میخوام بیام با اینکه ثبت نام کردم مثل روز اول رمز عبور وشماره میخواد نمیدونی چزا؟

بعد نمیدونم چرا وقتی از گوگل میخوام بیام با اینکه ثبت نام کردم مثل روز اول رمز عبور وشماره میخواد نم ...

خب دیگه وروده همینطوریه مگر اونجوری که بهت گفتم که نشده...بزن رو همون مرا به خاطر بسپار زیرش شاید شد

یه جمنای مغرور و خاص🥰

خب دیگه وروده همینطوریه مگر اونجوری که بهت گفتم که نشده...بزن رو همون مرا به خاطر بسپار زیرش شاید شد

اهاان مرسی قربونت😘