2777
2789
عنوان

شغل

180 بازدید | 15 پست

سلام شبتون بخیر  بچه ها من خیلی ناراحتم که هیچ کاری نمیکنم 

دانشجو فوق لیسانسم ولی نهایت شغلی که پیدا کردم منشی یا بازاریابیه  

که اصلا دلم راضی نیست 

به نظرتون پست بانک بزنیم درآمد داره؟ 

یا با دوستم شریکی مغازه لباس زیر زنونه بزنم؟

غصه نخور مشکل خیلیاست این عزیزم تو تنها نیستی...هر کاری ک حال تو خوب میکنه انجام بده

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هر جا کار پیدا کردم حقوقش خیلی کمه و ساعت کاریش زیاد اصلا نمیصرفه بری چون  حقوقت فقط هزینه رفت و امدت میشه تازه منکه تحصیلات دانشگاهیم ندارم😥

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

رشتت چیه استارتر

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
من حالم فقط با کسب درامد خوب میشه  دنبال کاریم که پول داشته باشه واسم

خب برو دنبالش ...البته اول خوب تحقیق کن..بی گدار به آب نزن...اول پرس و جو و تحقیق کن خوب بعد بسم الله بگو و برو جلو..

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
تحصیلات نداشته باشی راحت تری وقتی درس میخونی فشار روحی اون خرج و وقت و زحمتی که گذاشتی هم میاد روش

اره اینم هست واقعا سخته کار پیدا کردن  ولی این روزا بیشتر رشته های کامپیوتریو حسابداری رو میخان 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲