2777
2789
عنوان

چقد بچه داری سخته

110 بازدید | 12 پست

دیگه کم اوردم واقعا😭

سرم داره میترکه روزا میخوابه منم مشغول کارم نمیشه بخوابم شبام شب زنده داری میکنیم واقعا دیگه دارم میمیرم

عشق مامان زود بیا تو بغلم صبرم تموم شده...😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دومی بیاری چی میگی

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
 پسر من یسالشه شبا چهار میخوابه تا دوازده یک ظهر ولییییی ده بار بیدار میشه . از چهارماهگیش اینج ...

پسر منم همین بود ومتاسفانه تاسه سالگی ادامه داد نابودم کرد هرشب چهار میخوابید تافردا یازده دوازده..نه مسافرت نه مهمونی هیچ جا نمیتونستم برم.سعی کن مشغول کنی عصر اصلا نخوابه شبم ازده برقا روخاموش کن تنظیم نشه نابود میشی

پسر منم همین بود ومتاسفانه تاسه سالگی ادامه داد نابودم کرد هرشب چهار میخوابید تافردا یازده دوازده..ن ...

من همه جا میرم ولی 😊باشگاه سفر بازار هرروز یروز درمیون . خسته میشم ولی عادت کردم  اما کلا خواب مفیدم سه چهار ساعته شاید