2777
2789

خالم امروز زنگ زده میگه میخوام طلاق بگیرم والا این شوهر سومشه از دومی سه تا بچه داره که خیلی وضعشون خرابه نمیخوام بگم وقتی از شوهر دومیش طلاق گرفت بهش گفتیم مهربتو بگیر گفت جاش بچه هارو میگیرم رفتن پیش یه شیخ محلی طلاقشون داد دادگاه هم نرفتن 

این بارم میگه همین کارو میکنم از این دو تا بچه داره میگم قهرکن برو یه مدت بعد طلاق بگیر تا شوهرت هم به خودش بیادیا برین دادگاه مهریتو بگیر 

الان به فکرم رسید بهش بگم قهرکنه بره اگه شوهرش گفت برگرد بگه حضانت بچه ها و حق طلاقو بده بعد راحت میتونه مهریشو بگیره این تاپیکو نشونش میدم لطفا راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اولی فقط بچه نداره؟

بهش بگید شاید سریع تصمیم گرفتنش اینجورش کرده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
من حق طلاق دارم اخلاق شوهرم بده همش توهبن میکنه.مگه ادم حق طلاق داشته باشه میتونه مهریشو بگیره؟

من حق طلاق ندارم ولی بچه دارشم دوست دارم حضانتو بگیرم که شوهرم میگه ابدا

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
من حق طلاق دارم اخلاق شوهرم بده همش توهبن میکنه.مگه ادم حق طلاق داشته باشه میتونه مهریشو بگیره؟

شوهر منم گاوه چپ و راست توهین میکنه . از هرچی بدم میومد سرم اومد💩

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اخلاق نداره خرجی نمیده زندگی اون سه تا بچه رو هواست اینم هیچ کمکی نمیکنه از شوهر مادرش وحشتناک میترسن 

خالم ساده اسسسس خیلیییی همه ی زندگیشو گذاشته برای شوهرش همه رو فدای اون کرده اونم که هیچی

شوهر منم گاوه چپ و راست توهین میکنه . از هرچی بدم میومد سرم اومد💩

حیییلی بده .با خانوادم خوبه .ولی تو خونه همش بد و بیراه میگه ایراد میگیره از داداشام یا مادر پدرم.خسته شدم اصلا.سکوت میکنم یه جور .جوابم میدم یه جور دگ.شما چبکار میکنید؟

حیییلی بده .با خانوادم خوبه .ولی تو خونه همش بد و بیراه میگه ایراد میگیره از داداشام یا مادر پدرم.خس ...

من چندسال دوست بودم فکرکردم آدم میشه حالا که عقدم باز بدتر شده. هیچی حرص میخورم هروز. اگه کاری کنم بدش بیاد توهین میکنه. خودش همونکارو در برابر من انجام بده من نباید چیزی بگم چون سگ میشه باز توهین میکنه! کلا باید ببرمش باغ وحش ببندنِش 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نمیدونم فک میکردم داره😲

شاید داشته باشه.من نمیدونم اصلا .خانوادم موقع خاستگاری ب شوهرم گفتن حق طلاق باید بدی اونم دادش بدون چون و چرا.الان از رفتارای زشت شوهرم خستم دنبال یه تهدید بودم واسش.اگه بدونم مهریه در این صورت بهم تعلق میگیره به عنوان اهرم استفاده میکنم