2777
2789
عنوان

شب اول مثلا رژیم🥲نابودم🤣

226 بازدید | 22 پست

سرشب یه کاسه سوپ خوردم

الان از گشنگی دارم جررر واجر میشم🤣

من بااین فرمون قراره از ۱۰۰ کیلو بشم ۷۰ ؟؟؟

میام فکر میکنم که حداقل ۳۰ کیلو باید کم کنم پشمام میریزه😢

کاش راه راحت تری بود

کشش رژیم ندارم😭کیه بره این همه راهوووو

خب چرا اول از ۱۰۰ نمیشید ۹۵؟

من با این فرمول از ۶۵ شدم ۶۰ الان هدفم ۵۵ و بعد ۵۰

قرارم نیست اینجوری رژیم بگیرین که پروتئین بخورین ضعفتونو بگیره با سبزیجات زیاد مثلا ۴ تا خیال که خب کالری زیادی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توی یه پارچ اب بعد لیمو ترش تازه دانه چیا خیار سبز رنده شده میریزم.هروقت تشنم شد میخورم خیلی لاغرم میکنه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

با اینجور نخوردنا، آدم لاغر که نمیشه، هچ، مشکل اعصاب و روان هم میگیره

سعی کن با تحرک و ورزش کم کنی وزنتو 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

برو دکتر تغذیه بهت برنامه و قرص ویتامین بده

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

وقت تحرک ندارم کهصبح سرکارم تا ظهرمیام خونه تا شب درگیر بچم

هممون با هزارتا گرفتاری، اون لا لوعا میتونیم یه یربع بیست دیقه وقت گیر بیاریم واسه‌ی کارای مهممون

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

همون ۵ کم کنم باید کلاهمو بندازم بالا واقعا سخته کاهش وزن

فقط فکر کن داری لاغر میشی باور کن بعدش وزنت کم میشه من الان توی رژیم نیستم ولی بازم دارم کم میکنم چون مغزم اینو پذیرفته که توی دوره کاهش وزنمم