2777
2789
عنوان

خالم میخواد طلاق بگیره میشه کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنید؟قانون خاصی داره؟ینی منم طلاق بگیرم ازش باید مهرمو بده؟

من درسشو  خودتون مثلا😂😂ولی اصلا حضور ذهن ندارم ‌

پیش یه وکیل برین مشاوره کنین 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
من چندسال دوست بودم فکرکردم آدم میشه حالا که عقدم باز بدتر شده. هیچی حرص میخورم هروز. اگه کاری کنم ب ...

منم دوست بودم .با اصرار خانوادمو راضی کردم ب ازدواج.الانم خجالت میکشم از خانوادم ک بگم انتخابم این بوده.تو رفاقت خیییلی خوب بود.ولی الان بد دهن شده.خیلی بده .همش عذاب میکشم.میخواستم بامهریه گرفتنم تهدیدش کنم ادم بشه.چون نداره مهریمو بد ک

پیش شیخ محلی؟!!!یعنی قانونا طلاق اول ثبت نشده؟

نه ازدواجش هم ثبت نشده فقط اسم بچه ها تو شناسنامشون هس که اونم ثبت احوال اشنا بوده زده دیگه بیمارستان هم جریمه کردن تا نامه دادن

منم دوست بودم .با اصرار خانوادمو راضی کردم ب ازدواج.الانم خجالت میکشم از خانوادم ک بگم انتخابم این ب ...

آخ آخ منم ازهمین خجالت میکشم که بگم ریدم با انتخابم. چون از من پایین تر بود و هی بالا بردمش پیش خونوادم. حالا بماند که خدای اعتماد به نفسه. ولی کلا دیگه حرفی بزنم تف سر بالاست برام 😢

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نه ازدواجش هم ثبت نشده فقط اسم بچه ها تو شناسنامشون هس که اونم ثبت احوال اشنا بوده زده دیگه بیمارستا ...

عجب کارایی میکنه خاله شما 

کلی مشکل قانونی پیش میاد اینطوری 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خب اگه درسشو خوندین میدونید دگ.مرسی عزیزم

کتابام دم دست نیس 

وگرنه حتما بهت میگفتم 

ولی تا جایی ک یادمه بله میتونین مهدی‌تون بگیرین 

البته مشروط ب شرایطی هست گرفتن مهریه 

و واقعا باید دارا باشه شوهرتون وگرنه هیچی بهتون نمیرسه 

تو این مورد خیلی با مردا. راه میان 

مثلا هر سه ماه یه سکه واسشون میبرن

الانم ک گرونه احتمالا تایمشو بیش‌تر میکنن 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
آخ آخ منم ازهمین خجالت میکشم که بگم ریدم با انتخابم. چون از من پایین تر بود و هی بالا بردمش پیش خونو ...

اینم خالم از بس بهش پر و بال داده فک میکنه کسیه یه ذره مردونگی نداره

عجب کارایی میکنه خاله شما  کلی مشکل قانونی پیش میاد اینطوری

راستی اگه برن دادگاه چون ثبت نشده جریمشون میکنه شاید برا اینه که میخواد دوباره پیش همون شیخ طلاق بگیره

اینم خالم از بس بهش پر و بال داده فک میکنه کسیه یه ذره مردونگی نداره

به مردایی که هیچی ندارن رو بدی پررو میشن. اونایی که اصالت و شعور و شخصیت و موقعیتِ خوب دارن جنبه شون باز بهتره تا امثال اینا

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹