2777
2789
عنوان

توروخدا یه چی بگید

259 بازدید | 39 پست

قرار بود الان حدودا ۱۰ دقیقه دیگه من و خواهرم و بابام بریم مشهد مادر و پدرم در حال طلاقن و مادرم نمیاد ، الان مامانم گیر داده نرید بابام هم گیر داده بریم الان بابام اومد دم در چی بگم؟ مامانم بیچاره استرس برامون داره ولی خب ما دیگه بزرگ شدیم

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
طفلی گیر کردیا

بخدا الان من چیکار کنم حالا مامانم به خواهرم گفته نرو خواهرم هم میگه نریم بابام الان بیاد من بهش بگم چی؟ چندین روزه برنامه ریزی کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مامانت هم دلش میخواد بیاد

نمی‌دونم بخدا خب مهمون داریم خالم اومده خونمون چیکار کنم 😭منم احساس میکنم دلش میخواد بیاد

بخدا الان من چیکار کنم حالا مامانم به خواهرم گفته نرو خواهرم هم میگه نریم بابام الان بیاد من بهش بگم ...

بگو وایسا فرد بریم.یا مامانت راضی کن همراهتون بیاد

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بگو وایسا فرد بریم.یا مامانت راضی کن همراهتون بیاد

به مامانم میگم امروز ولی خالم مهمونمونه خودش تنهاست خیلی صمیمی آیم داداشم هم هست، خالم ازدواج نکرده! داداشم هست پیشش به نظرت بهش بگم؟