2821
2789
عنوان

شوهر بد لباس

1536 بازدید | 32 پست

دوساله عقدیم . شوهرم  از بس بدلباسه و لباسای کهنه میپوشه خستم کرده منم دقیقا مث خودش شدم .اصن واسه این چیزا پول نمیده .اگه هم بهش بگم بهش برمیخوره قهر میکنه که تو منودوست نداری.  قبل عقد خیلی خوش لباس بودم الان با 20 سال سن مث پیرزنام. به منم پول نمیده براش لباس بخرم . نمیدونم چجوری بعضیا اینقد به تیپو قیافشون میرسن درحالی که وضع زندگی و ؤصع مالیشون دقیقا عین ما هست یا حتی بدتر .

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهرانه بگین چیکار کنم بخدا خسته شدم . بعضی وقتا با حسرت به بقیه نگا میکنم . اصلا به خودص نمیرسه . حتی ریششم بزور من میزنه. منم عیییین خودش شدم .اصن دیگع ظاهرم برام مهم نیس. خیلی دارم عذاب میکشم

ینی چی؟ کهنه پوشی یه عادت غلط لباس پوشیدن به داشتن لباس یاپول ربطی ندار بایدلباس کهنه هاش بریزی دو ...

باباشم اینجوریه. کپی باباش شده لباسای فوق کهنه و پاره. . انگار نه انگاز جوون 27ساله هس

من همسرم قبل از ازدواج تقریبا مجردی زندگی میکرد. به لباسش اصلا نمیرسید از وقتی من اومدم کل خرید لباس برای جفتمون  با من و با کارت خودمه. کل لباسهای قبلیش ریختم دور الان فقط مارک می پوشه دیگه خودشم خوشش نمیاد معمولی بپوشه

عزیزم با هرکسی هرجور اولش برخوررد کنید عادت میکنن و همون برخورد براشون میمونه اشتباه شما بوده که اول ازش پول نخواستید برای نیازهاتون و بعد شما مگه یارانه نداری با پول یارانت یه لباس شیک بخر بگو بپوشه بعد مدام بگو چه قدر بهت میاد خوشگل شدی این خودش انرژی مثبت مثلا بگو رنگ های سرمه ای یا این مدل خیلی بیشتر بهت میاد به خانوادتم بگو همینو بگن مردا عقلشون به چشمشون وقتی تعریفات بیینه وسوسه میشه . و بنظرم ادما با لباسایی که دارن حتی هر چند کهنه میتونن شیک پوش باشن مهم ست کردن و ترتیب پوششه

ب تطرم جدی باهاش صحبت کن اگه کوتاه نیومد بگو تا وقتی به  تیپ و ظاهرت اهمیت ندی من باهات بیرون نمیام بعدم اگه دوست نداری ب خودت برسی من نباید مثه تو باشم من جوونم باید تیپ مناسب سنم باشه بعدم خودت لباسای شاد و شیک و ب روز بپوش شاید با دیدن تو اونم تحریک شه و خودشو تغییر بده

😎
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز