2821
2789
عنوان

شوهر بد لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 32 پست
منتظربود زن بگیره بعد سلییقه رو ببوسه بزارکنار😤

نمیدونم. .چندبار در لفافه بهش گفتم چند بار واضح بهش گفتم . ولی کو گوش شنوا . یه مدت درست میشه باز هموم آشو کاسه. تا جایی که پسر عمم بهم تیکه انداخت که این چه وضعشه 😭همه از چشم من میبینن

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو براش چند تا لباس باحال و خوشگل هدیه بخر که وقتی خودشو تو آیینه دید  تفاوت قبل و بعدشو حس کنه 

بعد هی ازش تعریف کن رو کلماتی که حساسه و دوسشون داره وقتی لباس خوب پوشیده بهش بگو 

و وقتی بد لباس پوشیده یا هیچی نگو یا غیر مستقیم بگو

مثلا بگو فلان لباسو میپوشی من حس میکنم پرنسسم کنارت راه میرم

یا فلان لباس خیلی بهت ابهت میده و خوشتیپ میشی😂😂😂

مردا اینطوری تحت تاثیر قرار میگیرن😏

خودتم حتی اگه لباس جدید نخریدی همونارو تمیز و اتو شده نگه دار و ست کن تا بهت حس خوب بده💙❄

انشالله همیشه خوشبخت و خوشحال باشی عزیزم

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
خواهرانه بگین چیکار کنم بخدا خسته شدم . بعضی وقتا با حسرت به بقیه نگا میکنم . اصلا به خودص نمیرسه . ...

اگه ظاهرت مهم نبود برات كه پست نميزاشتي

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟

[QUOTE=94716074]بهتره بگي خسيس تا بد لباس[/QUOTEنمیدونم . اصن یاد نداره . منم هرچی میگم میگه دیگه اب از سرم گذشته . پسر عممم قبل ازدواج یه ادم پلشتی بود حالا همیشه تیپ میزنه وپزشو به من میده اخه خواستگاارم بود .زنش خیلی خوب رامش کرد 

معلومه مهمه . مگه برا کی مهم نیس. میگم منم انگیزه ندارم دیگه . 

ايشون خسيسن نه بد لباس عزيزم عقدي؟

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟

آدم تکراری بپوشه ولی اون چیزی که میپوشه باکیفیت و قشنگ باشه و بهش بیا خیلی بهتره 

ی مانتو شیک بخری بهتر از چهارتا بیخوده

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
اره 

خب پس جدي و محكم باهاش حرف بزن كه اينجوري نميتوني كنار بياي در ضمن تو دوران عقد از پدرت هم ميتوني براي خريد لباس پول بگيري

[QUOTE=94716074]بهتره بگي خسيس تا بد لباس[/QUOTEنمیدونم . اصن یاد نداره . منم هرچی میگم میگه دیگه اب ...

يه ايده اي يكي از كاربرا داده بود كه ازش تعريف كن اون واقعا ج ميده 

نه ب نامزد تو نه ب نامزد من 

خستم كرده اينقدر لباس و كفش و عطر و ادكلن ميخره

خب پس جدي و محكم باهاش حرف بزن كه اينجوري نميتوني كنار بياي در ضمن تو دوران عقد از پدرت هم ميتوني بر ...

مشکلم یکی دوتا نیست که. پدرمم بهم پول نمیدن . نمیدونم خودمم انگار توقعی ندازم از پدرم . البته فشار رو شوهرم زیاده خرج عروسی و خونه از یع طرف خرج من و خودش از یه طرف . قسط و وام یه طرف.  ولی بازم نمیتونم خودمو قانع کنم . 

يه ايده اي يكي از كاربرا داده بود كه ازش تعريف كن اون واقعا ج ميده  نه ب نامزد تو نه ب نامزد م ...

میدونی شوهرم خیلی مسولیت پذیره اگه مثلا برای خونه ساختن داره تمام تلاششو میکنه .میدونم خسیس نیس الان هفته ای هم برهم پول میریزه ولی خودمو کافی نمیشه دارم زور میزنم که جمع کنم پول ولی. نیومده میره . وقتی داره واقعا پول میده. ولی کلا با لباس مشکل داره نمیدونم چرا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز