2777
2789
عنوان

راه اندازی کافی شاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 22205 بازدید | 58 پست
بله الان دوتا مغازه گیم نت داریم میخاستم یکی شو جمع کنیم و کافی شاپ بزنیم 

کدوم منطقه تهرانه؟؟؟خودتون میخواین فقط مدیریتش کنین یا اونجا کارای طراحی و قبول سفارشو انجام بدین؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منطقه هم بستگی داره مثلا منطقه یک کافی شاپ زیاده ولی خب مشتری هم دارن برای آموزش سرچ کن خانه ب ...

میتونم وام بگیرم دوتا مغازه گیم نت داریم میخاستم یکی شو جمع کنیم و کافی شاپ بزنیم ولی خب میخام نارمک یا سهروردی شریعتی این سمتا باشه عباس آبادم خووبه بخاطر سينما آزادی 

کدوم منطقه تهرانه؟؟؟خودتون میخواین فقط مدیریتش کنین یا اونجا کارای طراحی و قبول سفارشو انجام بدین؟؟؟

من عاشق این کارم آرزومه دوست دارم تاجایی ک بشه کارهایی ک بتونم وانجام بدم خودم چون احساس میکنم سلیقه شو دارم و قدرت ریسک شو

من عاشق این کارم آرزومه دوست دارم تاجایی ک بشه کارهایی ک بتونم وانجام بدم خودم چون احساس میکنم سلیقه ...

دقیقا منو خانومم باهم قرارگزاشتیم سال دیگه تابستون تو تهران ی کافه راه بندازیم اونجا کارکنیم ولی خوب وسایل کافه خییلی گروونه تنهایی نمیشه از پسش براومد بعدکافم ی طوریه باید از ۸صب تا۱۲ مدام فعال باشه نمیشه تنهایی کار کرد...کجای تهرانین شما؟؟شرق غرب جنوب؟؟؟

به منطقه هم بستگی داره مثلا منطقه یک کافی شاپ زیاده ولی خب مشتری هم دارن برای آموزش سرچ کن خانه ب ...

دکوراسیونو خیلی راحت میشه انجام داد اگه ادم خودش یکم خوش سلیقه باشه زیاد هزینه نداره

میتونم وام بگیرم دوتا مغازه گیم نت داریم میخاستم یکی شو جمع کنیم و کافی شاپ بزنیم ولی خب میخام نارمک ...

خود سینما آزادی کافه داره

بعدشم قیمت ملک خیلی بالاست

کافی شاپ خوبه که خیابون اصلی باشه

تو کوچه باشه فایده نداره