بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان من کار کیک پزی رو چند وقته شروع کردم و دوست دارم گسترش بدم و دوست دارم برای کافی شاپ ها کیک بپزم ولی نمیدونم چطور باید باهاشون کار کنم چند جا کافه رفتم گفتن خودشون کیک پز دارن میشه منو راهنمایی کنید و در ضمن من پودر کیک خانگی هم برای فروش دارم که کاملا خانگی و بدون ضرر و مواد نگهدارنده هست بیش از بیست مدل هست مثلا دبل چاکلت شکلاتی موکا و....
سلام عزیزم. ببین اولین کاری که باید بکنی اینه که بری دوره های آموزش کافی شاپ رو ببینی که بتونی مدرک فنی حرفه ای بگیری و برای گرفتن جواز کسب راحت باشی. به غیر از این هم خودت باید کافه داری رو کامل بلد باشی. من خودم آموزش کافی شاپ پایتخت فناوری رو پیشنهاد میدم بهت. خیلی دوره خوبی هست و صفر تا صد کافه داری رو بهت یاد می دهند. تجهیزات شون خیلی جدید هست و استادش واقعا خوبه. پیشنهاد می کنم توی این دوره شرکت کن. تازه یه کلاس راه اندازی کسب و کار هم به صورت رایگان برای تمامی شرکت کنندگان برگزار می کنند و بهشون یاد می دهند که چگونه باید وارد بازار کار بشند و کافی شاپ بزنند.