2777
2789

دخترم ۲۷ خرداد با وزن ۳۴۰۰ به دنیا اومد روز چهارم که بردم برا چکاب شده بود ۲۸۰۰

دکتر گفت این بچه گرسنگی کشیده و زردی از گرسنگی زیاد اومده بهش

و اینکه با انگشت فقط کشید رو پوست بچم و گفت زرده باید بستری شه سفیدی چشاشم زرد شده بود گفت میخای بری بیمارستان یا دستگاه بدم ببری خونه

از اونجایی که خیلی خسته بودم درد داشتم چون سزارینیم و اینکه شنیده بودم تو بیمارستان بچه رو سوراخ سوراخ میکنن خونه رو انتخاب کردم

حالا بچه سه روزه تو دستگاهه ولی هیچ تغییری نکرده من چیکار کنم؟انقدر گریه کردم برا دخترم دیگه نا ندارم

تغذیشم شیر خشک هستش با شیر خودم البته سینه رو نمیگیره شیرمو میدوشم میریزم شیشه شیر میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زردی خیییلی خطرناکه

اگر تغیری نکرده ببرش همون بیمارستان 

بعدم بهش شیر ِخشک بده و

تند تندشیر بده شده بزور ک زود زود ادرارکنه ‌

..سعی کن اصلا تنش لباس نپوشونی و 

خنک باشه و

ترحیحا اگر پوشوندی لباس رنگ روشن سفید  بکن و

زرد اصلا تنش نکن و

خودت عرق کاسنی و

خنکی بخور

یک دارویی م هست ک ب نوزاد میدن فوری نیاره پایین ولی اسمش یادم نی

نوه خاله من زردیش خیلی بالا بود پایین نمیومد دادن یه سنتی پشت گوشش رو یکمی خراش داد در حد یه قطره خون که اومد زردیش اومد پایین قطع شد

این دستوره سنتیه

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

زیاد بهش شیر بده حتی شیر خشک ک زود زود ادرار کنه تا زردی دفع بشه نزار نور افتاب بهش بخوره خودت خنکی زیاد بخور خاکشیر و جو و هر جیزی ک خنکی باشه

حجامت از پشت گوش بچه هم‌مفیده اما ن خودتون باید پزشک انجام‌بده سعی کن روز از خونه بیرون نیاریش 

قدیما بچه رو تو جو پخته شده و شیر گاو میشستن تا زدریش دفع بشه مفیده چون خنکیه و طبع بچه رو خنک میکنه

زیاد از تو دستگاه درش نیار بیرون مگه برا شیردهی

تو دستگاه بجز چشم بند و مامی چیزی تنش نکن

دقیقا خریت کردم😔باید حتما متخصص نامه بده برم بیمارستان یا همین طوری هم میتونم ببرمش؟

ببری اورژانس بستریش میکنه نیازی ب نامه متخصص نیست اما تو بیمارستان فقط همون دستگاه و البته ازمایش مکرر برا تشخیص اینک زردیش اومده پایین یا ته

منم دخترم زردی داشت ۱۷ بوددستگاه اوردم خونه شد۹ ولی بعدچندهفته دوباره حس کردم زرده بردم دکترفرستادن ازمایش گفتن سالمه تاسه ماهگی معمولاداره بعدم خوب شد..ولی دکترگفت فقط وفقط تامیتونی شیرخودتوبهش بده تازودزودجیش کنه