2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بردن

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بقیشو نمیخای بگی؟

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

ما داخل پس کوچه ایم که چهار تا همسایه بجز خودمم هست و همشون میدونن که شوهرم شبها خونه نیست و خودمم هر از گاهی میرم خونه ی مامانم که یه خیابون فاصله داریم حدود یه هفته پیش هم رفتم خونه مامانمینا

چون قراره سه ماه تابستون رو برن شهرستان رفتم که رفع دلتنگی بشه و شوهرمم قرار بود بعد یه هفته یعنی دیشب بیاد منم اخرین بار چهارشنبه ساعت 6بعد ازظهر اومدم به خونه سرزدم و رفتم چیزی نشده بود موقع رفتن چراغ حیات رو خاموش کردم یعنی طی هفته روشن بود فقط از چهارشنبه تا جمعه خاموش بود 

یک همسایه معتاد و مواد فروش داریم که جوونه 26اینا میخوره و از قیافش تابلويه که معتاده و چند بار هم دعوا کردنی شنیدم بهش گفتن جنس و فروختنی دیدم حالا چهارشنبه که من اومدم سر،زدم رفتم درو قفل کردم خونمون دربسته دربیرون رو.قفل کردم ولی درخونه باز بود خونمون هم نرده داره که به بالاپشت بوم راه داره این نرده هم یه قفل نمادین داره که درواقع خیلی راحت باز میشه ولی کسی ببینه فک میکنه قفل داره حالا عکسشو میدم میبینید