2777
2789
عنوان

خون در مدفوع نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2379 بازدید | 18 پست
اره منم دکترم همیشه میگه اول شیر خودت بعد شیر خشک، من هنوز رژیمم ،ماستم نمیخورم.میوه هم خیلی میوه ر ...

من از 6.7 ماهگیش ماست رو شروع کردم خوردن

البته ن هرماستی فقط پروبیوتیک ک خداروشکر واکنش نداد از 9ماهگیشم تقریبا هفته ای یبار شیر میخورم اونم شیرکامل نه چون سنگینه براش 

جدیدا هم ازهمون ماست پروبیوتیک هفته ای 2بار درحد 1ق غ بهش میدم الان روز سوم هستش ک ماست خورده خداروشکر تاالان خوبه.

کم کم باید هرماده ای رو اضافه کرد.

خودتم الان با همین ماست پروبیوتیک شروع کن بخور اگه روبچه واکنش نداد دیگه باخیال راحت بخور.

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
یعنی واقعا یه مامانی نیست که این مراحل رو پشت سر گذاشته باشه تا ما رو راهنمایی کنه😔😔

راهنماییه خاصی نداره عزیزم باید زمان بگذره 

خودت هر2هفته 1ماده غذایی رو بخور و کم کم اونارو از رژیپت حذف کن فقط شیر رو بزار مرحله اخر اول از ماست بعد دوغ بعد خامه و کره شروع کن همه اینارو ک خوردی واکنش نداد بعد برو سراغ شیر.

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه می خوای فرزندت خوب بشه به دکتر بهروز مقدادی مراجعه کن اینها علامت حساسیت به شیره دکتر مقدادی نفر اول درمان رفلاکس و مشکلات گوارشی نوزادان و کودکان در ایرانه و تشخیصش حرف نداره پسر من از پانزده روزگی رفلاکس شدید داشت و هر چی میخورد بالا می آورد و شب و روز فقط جیغ میزد دیگه روز و شب نداشتیم خدا عمر با عزت به ایشان بده فرزندم رو نجات داد

@drbehrouzmeghdadi2 این آدرس کانال شان است هم شهران هم شادآباد و هم بیمارستان ابن سینا در صادقیه مینشینه فقط هم اینترنتی برای ماه بعد وقت میده که تمام توضیحات در کانالش هست ولی پسر من چون وضعیتش خیلی اورژانسی بود و از شدت جیغ زدن نافش داشت پاره میشد ساعت یک ظهر همسرم به مطب شهرانس رفت و از نگهبانی ساختمان وقت گرفت دکتر نه شب بین مریض دیدش روزی ده نفر رو بین مریض میبینه خیلی خیلی مطبش شلوغه مریض هاش از شهرستان ها میان ولی واقعا ارزشش رو داره من به ناچار شیردهی رو قطع و شیرخشک مخصوص میدم که فاقد لاکتوز یا همون قند شیره خدا شاهده با قطع شیر  مادر بچه آروم شد و خوابید شیر مادر خوبه ولی وقتی بچه به ماده اصلی شیر حساسیت داره باید واقعیت رو پذیرفت و به صلاح بچه کار کرد حتما حتما به ایشون مراجعه کن انشاله در یک جلسه نتیجه میگیری