2777
2789
عنوان

خون در مدفوع نوزاد

2379 بازدید | 18 پست

سلام ،مامانا من بچم از وقتی دو ماهش بود خون تو مدفوعش دیدم ،بروم فوق گوارش اطفال ،رژیم بهم داد،

شیر ،لبنیات ،هر چی شیر توش هست،آجیل ،هرچی آجیل توش هست،سویا ،کنجد،تخم مرغ،گوشت گاو و گوساله اصلا نمیخورم ،الان پسرم ۷ ماهشه ،یه دو ماهی خوب بود ولی دوباره مدفوعش خونی شد ،

تو رو خدا مامانایی که بچه هاشون اینجوری بودن کمکم کنن ،تا کی بجه اینجوریه،از ناراحتی دیگه شب ها خوابم نمیبره😔😔

بهش هم شیر خودم هم شیر مخصوص میدم ،هر غذای جدیدی میخوام بهش بدم با کلی ترس و استرس میدم ،تجربیاتتون رو بهم بگین ،کی بچه هاتون خوب شدن،چکار کردین ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا شیرخشک بده بره دیگه بعضی جاها بایدتعصب رو بزاری کنار اینارو نخوری شیرت چطور میخواد مقوی بشه بعدخودت ازپادرمیای 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

پسر من الان 1سالشه تا دوماه پیش ک همینجور بود بهش گندم داده بودم خونی شد ندادم.

بعد اون دیگه جرات نکردم دوباره تست کنم

ولی تاالان ن شیر گاو بهش دادم ن میتونه تخم مرغ بخوره کلا هرچی مقوی هست براش ضرر داره و لاغره

منم خیلی ناراحتم😔😔

یکی از دوستامم اینجوری بود بچش گفت 2سالگی خوب شد کامل

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
دختر پس تو چی میخوری .شیر خشک بده کلا خودتو راحت کن خودت از پا میفتی .

سلام ،آخه شیر خشکم خیلی خوب نمیخوره با کلی لالایی و ناز و ادا باید بهش بدم میترسم شیر خودم رو قطع کنم ،شیر خشکم لج کنه نخوره اون وقت چکار کنم😔

پسر من الان 1سالشه تا دوماه پیش ک همینجور بود بهش گندم داده بودم خونی شد ندادم. بعد اون دیگه جرات ن ...

منم خیلی ناراحتم،منم تو سوپش گندم ریختم خونی شد ،دیگم جرات ندارم بدم.خیلی سخته میدونم.

سلام ،آخه شیر خشکم خیلی خوب نمیخوره با کلی لالایی و ناز و ادا باید بهش بدم میترسم شیر خودم رو قطع کن ...

سعی کن دفعات شیر خشک و زیادتر بدی تا عادت کنه بهش .من الان ۶ ماه زایمان کردم فقط پسرم ۲ ماه شیرمو خورد شیر خشک خورد انقدر استخونام درد میکنه احساس ضعفشو میفهمم حالا شیر نمیدم همه چی هم میخورم تو میخوای چیکار کنی پس .

پرهام یعنی فرشته خوبی ها❤❤❤❤
بعد شما میوه میخوره واکنش نشون نداده تا حالا؟

نه 

اابته خودمم میوه هایی مثه خربزه و کیوی و انگور ک الرژی زاهستن نحوردم ک رو بچه هم اثر بزاره.

شیر خودتم اصلا قطع نکن بچه های ما از لبنیات محرومن حالا فک کن اگه شیرماهم نخورن چجوری استخوناشون میخاد محکم بشه و جون بگیرن؟؟ پسر منم اصلا از طعم شیرخشکش خوشش نیومد و نخورد. 

الان خودت ماست میخوری؟

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
نه  اابته خودمم میوه هایی مثه خربزه و کیوی و انگور ک الرژی زاهستن نحوردم ک رو بچه هم اثر بزاره ...

اره منم دکترم همیشه میگه اول شیر خودت بعد شیر خشک،

من هنوز رژیمم ،ماستم نمیخورم.میوه هم خیلی میوه رو نمیخورم،گیلاس،البالو،مرکبات،خربزه،طالبی،کیوی،توت،بادمجون،کلا حساسیت زا ها