2777
2789
عنوان

کسی هس تجربه داشته باشه؟؟

163 بازدید | 20 پست

هفته پیش یش همسرم نشد بیاد صدای قلب نی نی رو بشنوه...نذاشتن...

از طرفیم چون رشد بتای من بالاست من و همسرم خیلی مشکوک بودیم به دوقلویی...

دیروز رفتم سونو یه جای دیگه که همسر هم بیاد...

دفعه پیش ساک حاوی یولک ساک بود،ایندفعه حاوی جنین...دست و پاهاش دیده میشن...

هردوتا دکتر گفتن یه دونه س...

منتها هربار که میریم اندازه CRL رو خیلی بزرگ میگن و شش روز بیشتر از LMP، مثلن دیروز 25میلی متر!! و 9هفته و دو روز، درحالیکه 8هفته و 4روز بودم...سری پیش هم به همین صورت...19میلی متر بود، که می شد 8هفته و 3روز، درحالیکه 7هفته و 4روز بودم!

از طرفی دیشب از رو سونو عکس گرفتم...داشتیم نگامیکردیم...یهو دیدیم 4تا دست تو عکس!! و اصن نحوه قرارگرفتن فرق سر که نشانه گذاری کرده تا دنبالچه واسه CRL متناسب نیس...و بینش انگار یه کله دیگه هم هس جای پای اون یکی منتها پشت به دوربین!!!

عاقا بچه مان عجیب الخلقه س؟ یا ممکنه واقعا دوتا باشن؟؟

اگه باشن چون دوتاشون تو یک ساک عب نداره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دیگه مثلا ته دستگاه دقیقن این دوتا...تازه خرید کرده یکیشون...(همسرم تجهیزات پزشکی و مطلع...)

بعدم شما ديد پزشكي كه نداريد ، الكي به خودتون استرس نديد و بزاريد زمان بگذره دوباره بريد سونو بديد .

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
عزیزم، ممنون🌷 نمدونم از دیشب که عکس رو دیدم خیلی تو فکرم... آخه خیلی خاص... ققط باید زوم کنی تا ...

عزیزم مطمین باش چیزی نیست بد به دلت راه نده،انشالله کوچولوت صحیح وسلامت بدنیا میاد 💓

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
عزیزم، ممنون🌷 نمدونم از دیشب که عکس رو دیدم خیلی تو فکرم... آخه خیلی خاص... ققط باید زوم کنی تا ...

هميشه افكار منفي و ترس براي ماماناي باردار بوده . نميدونم چرا ولي همش نگران اين بودم كه دخترم شش تا انگشت داشته باشه   من سزارين شدم و يادمه تا بهوش اومدم پرسيدم بچم سالمه ؟ پرستاره گفت بله / گفتم تو رو خدا سالمه ؟ دوباره گفت آره بابا / گفتم انگشتاشم سالمه ؟ اين دفه با خنده گفت به انگشتاش چكار داري سالمه يعني سالمه ديگه ... 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
هميشه افكار منفي و ترس براي ماماناي باردار بوده . نميدونم چرا ولي همش نگران اين بودم كه دخترم شش تا ...

😂😂عالیه

آره حساس که هستیم دوتامون...

آخه دیشب عکس رو گرفته بودیم تو دستمون داشتیم قربون صدقه ش میرفتیم، یهو دیدیم عه چرا اینطوریه😅، دیگه فکر امونم رو برید🙊

آخه من خواهر-بردارم، دخترخاله هام، خاله های بابا، نوه خاله هاش دوقلوئن، دخترخاله های همسر سه قلو...

و اینکه رشد بتا هم بالا بود اولش یه آزمایشگاه دولتی رفتم نتیجه داد بتا رشد نکرده! دکتر خارج رحم! باز رفتم یه آزمایشگاه خصوصی خوب بتا خیلی زیاد شده بود دکترها ترسوندن که مولار...سونو واژینال...

باز یه دکتر مهربون پیداشد گفت نه نمیخواد صبرکن...

صبرکردم...

سونو شکمی هفته 7...گفتن اوکی...