2777
2789
عنوان

خانما میخوام نقره بگیرم بیاین کمک

1346 بازدید | 28 پست

سلام مدتیه چند تا پیج اینستا که نقره دارن زیر‌نظر دارم و‌عکساشو میبینم 

من حقیقتا خیلی النگو‌دوست دارم‌و‌با صداقت تمام الان خرجای واجب تر داریم و‌نمیتونم طلا بخرم 

واسه همین تصمیم‌گرفته چند تا النگو‌ نقره بخرم

بنظرتون میشه اعتماد کرد ؟ 

نقره واقعی هستن؟؟؟ کلاه سرم نره آخه هر‌ دونه النگو حدود ۱۵۰ این طرفا در میاد باهام( باریک‌میخوام‌بگیرم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شهر خودتون مگه نقره فروشی نداره 

آخه از نزدیک خیلی فرق داره هم طرحش هم سایزش 

اگه خریدی فاکتور هم بگیر که تضمینه 

تازه بعضیا هم آب طلا هستن خیلی خوشگلن 

راستش خودم از طلا خوشم نمیاد همش نقره میگیرم 😊

ماییم و صراحت کهنه ی تازه شدن ....

ببخشید استارتر

بچها نظرتون  راجع به سرویس نقره برای عروس چیه خیلی ضایعس؟

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                

کی گفته از ارزشش کم میشه من سالهاست دارم وحتی عوض کردم درسته زیادسرش نمیاد درحدچندهزارتومن گرمی بیشتر بشه اما هم زیباست هم سریع وراحت بایه آبکاری نو وسفید وبراق میشه

ببخشید استارتر بچها نظرتون  راجع به سرویس نقره برای عروس چیه خیلی ضایعس؟

نه اصلا با طلا مو نمیزنه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
تو شهر خودتون مگه نقره فروشی نداره  آخه از نزدیک خیلی فرق داره هم طرحش هم سایزش  اگه خری ...

اینجا همه عشق طلا هستن و‌نقره فروشش‌در حد گوشواره یا دستبندی یا انگشتره من النگو‌نقره اصلا ندیدم اینجا اگه هم‌باشه خیلی‌گرون تر‌می فروشن