2777
2789
عنوان

نایب الزیاره همتون هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 115 پست

اخی من هرچی از امام رضا خواستم رد نزده بهم داده سری پیش ک رفتم زیارت نمیدونم چی شد یهو ب سرم زد گفتم اقا دیگه منو نطلب تا اونموقع ک دعامو براورده کردی و همسر خوبی بهم دادی باهم بیاییم تشکر و پابوس الان چهارساله چنتا قرعه کشی اسمم دراومد ،چندبار هم از چندجایی دیگه ولی کاملا ناباورانه هر پنج شش تا سفر نشد ک برم.....

شما ک اونجایی ب اقا سلام برسون بگو گفت من اینجوری گفتم ک ب هوای طلبیدنم دعامو سریع مستجاب کنی کلا گذاشتیم کنار؟😔

ب اقا بگو من راه جدیدی را شروع کردم،کمک کن عاقبت بخیر بشم و ب نتیجه برسم❤و زود زود بطلب برای تشکر کردن موفقیتم و زندگی خوبم بیاییم پابوس❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی من هرچی از امام رضا خواستم رد نزده بهم داده سری پیش ک رفتم زیارت نمیدونم چی شد یهو ب سرم زد گفتم ...

حتما حتما عزیزم

انشالله میطلبه هرچی از مهربونی آقا بگیم کم گفتیم

حتما حکمتی بوده دعا میکن هرچی زودتر بری پابوسش خواهری

یا رب نظر تو برنگردد